•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Dickson Zonneschermdoek

Dickson Zonneschermdoek, DE referentie in de wereld van zonweringdoeken

Zonneschermdoeken, effen of gestreept van het merk Dickson. Voor u op maat gemaakt én goedkoop geprijsd! Per m2 € 33,-

Bekijk de trendy 2023 collectie, en geef uw woning/ tuin een moderne uitstraling met een prachtig nieuw zonneschermdoek. Eenvoudig zelf op te meten en te monteren!

Minimale prijsberekening is 4 m2 per doek. 

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Dickson® biedt een nieuwe generatie stoffen aan met ongeëvenaarde eigenschappen en prestaties. Een ware revolutie in outdoor! Om tegemoet te komen aan de evoluerende standaard in de markt, en als antwoord op de consumentenvraag als het gaat over duurzaamheid en zonnebescherming, zijn de technische eigenschappen van de stof verbeterd.

Dickson doeken garanderen u een heel goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezels, Sunacryl en de speciale nabehandeling met Cleangard voor de buitenzonweringen, houden de stoffen jarenlang dezelfde kleur en een goede weerstand tegen vlekken, water en scheuren.

Orchestra van Dickson is nu nog waterdichter (schmerber 370 mm in plaats van 350 mm) het biedt nog meer bescherming (de lichtdoorlatendheid is 0,11% in plaats van 0,36%) en is stabieler.

Confectie

Uw zonneschermdoek wordt door ons standaard in banen van 1200 mm gestikt, met aan de zijkanten een zoom van 50mm breed/ De boven- en onderzoom zijn 30mm en zijn voorzien van een peeskamer. Tevens wordt de onderzoom voorzien van een dubbele naad, dit is vooral goed voor de levensduur.
 
Per 1 oktober 2022 worden al onze acryl doeken gestikt met TENARA® garen. Het sterkste én meest duurzame garen op de markt!
 • Hoogste kwaliteit uv-bestendige garen
 • Minder kans op ‘garenbreuk’
 • Beter bestand tegen weersinvloeden

Resultaat: Een kwalitatief nog beter zonweringdoek welke nog langer meegaat!

Uniek is ons gebruik van 4 gekleurde garens, naast het standaard transparante garen. Dit om het zo goed mogelijk te laten passen bij de kleur van het doek. Zeker bij donkere doeken maakt dit optisch een wereld van verschil.

Afwerking gestikt doek in banen: 

  zoommaat pocketmaat geschikt voor pees
bovenzoom 30 mm 24 mm ja
onderzoom 30 mm 24 mm ja
zijzoom 30 mm - nee
overlapnaad 25 mm breed  
soort steek stiksteek    
max. uitval 7900 mm hoog

Doekpees

Als u uw oude doek heeft bekeken, weet u wellicht al dat er aan beide kanten een doekpees zit. Dit is waarom er bij het confectioneren van een nieuw doek aan beide kanten een zoom wordt genaaid. In deze zoom is een kleine opening gemaakt, waar u de doekpees normaal in moet schuiven. Als d epezen van het oude doek nog goed zijn, kunt u deze weer gebruiken en in het nieuwe doek schuiven. Wilt u nieuwe doekpezen bestellen, dan kunt u dit heel eenvoudig aangeven. Let wel op, meet de dikte van uw oude doekpees goed op.

2. Doek met montagestrip / Easy-click - Maak het u makkelijk en kies voor montagestrips

Het zonweringsdoek kan aan de bovenkant voorzien worden van de Easy-Click. Dit is een kunststof strip welke i.p.v. een bovenzoom aan het doek gestikt wordt. Dit is mogelijk tot een maximale breedte van 6 meter.
 
Zoals de naam al aangeeft dient u deze strip in de bovenbuis te klikken. Hierbij hoeft u niet de oude doekpees uit de pees sleuf te verwijderen. Zonweringsdoeken welke voorzien worden van de Easy-Click zijn standaard op een koker in de breedte opgerold en worden netjes apart per doek verpakt in een doos.
 
De Easy-Click is dankzij deze voordelen uitermate geschikt voor de vervangingsmarkt.
 
Let op, voor de Easy-Click is een extra slag op de bovenrol nodig van min 25cm. De door uw opgegeven doekhoogte moet incl. deze extra slag zijn. Ook moet uit aangeven of het doek boven- of onderlangs oprolt.

Voor de voorlijst kunt u de keuze maken of u de bestaande doekpees gebruikt of een nieuwe mee besteld. De maten zijn 5 of 6 mm

Hoe vervang ik mijn zonneschermdoek?
- stappenplan

Prijs
Alle getoonde doek kleuren, Dickson doek , Prijs per vierkante meter (m2): € 30.00

Minimale prijsberekening is 4 m2

Meet uw bestaande doek
1. Draai het zonnescherm helemaal uit.
2. Meet de breedte van het zonweringdoek en vul in bij A.
3. Meet nu de uitval van het doek en vul deze in bij B.

Bevindt zich er nog doek op de rol van de bovenbuis als uw zonnescherm helemaal uitstaat? Tel dan per slag om de rol 150 mm op bij de hoogtemaat.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Bekijk ook onze andere zonnescreens en screendoeken!

Specificaties

 • Prijs 33,00
 • Montage Doekpees, Easy-click
 • Bevestiging In bestaand systeem ter vervanging
 • Doek collectie Dickson Orchestra
 • Verzendkosten €9.95, €54.95, €80.00, Gratis afhalen op locatie in Wateringen
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Maatwerk product | Minimale prijsberekening is 4 m2

Reviews 1

U plaatst een review over:Dickson Zonneschermdoek

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

33,00