•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna
Filteren
Zonneschermen - 250 - 12000 - Overige RAL kleuren + 25%
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Knikarmscherm Senza
  Knikarmscherm Senza
  • Elektrisch
  • Max 1200 x 350 cm (bxu)
  • Zéér stabiel scherm
  • Volledig gesloten cassette
Filteren
Zonneschermen - 250 - 12000 - Overige RAL kleuren + 25%
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Zonneschermen

Ook zoveel last van de zon in uw tuin? De Zonneschermen van Zonnerij kunnen u hierbij helpen. Het is natuurlijk niet zo dat we de zon haten, we zijn juist blij als die weer even tevoorschijn komt en de temperatuur stijgt. Zon betekent zomer en we kijken er allemaal naar uit. In de zomer zit we het liefste buiten met vrienden of familie, drankje erbij, barbecue aan, heerlijk toch. Niets is alleen vervelender dan dat op dit moment die felle zon in uw gezicht. Zonnerij biedt in dit geval de Zonneschermen aan die u nodig heeft. Hierdoor kunt u weer heerlijk genieten van het mooie weer en uw tuin. De zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, zo zit er altijd wel iets tussen wat bij uw huis en tuin past.

Voordelen van een zonnescherm

De zonneschermen van Zonnerij houdt niet alleen de zon tegen, maar biedt ook andere voordelen, namelijk:

 • Het beschermd tegen inbraak
 • Het is warmte werend
 • Het houdt Uv-straling tegen
 • Zorgt ervoor dat het interieur niet verkleurd

Voor welk zonnescherm moet ik gaan?

De voordelen die zonneschermen met zich meebrengen, hangen ook af van het type dat u kiest. U kunt ervoor kiezen om een uitvalscherm aan te schaffen, deze past op bijna ieder raam en valt naar beneden. Het is mogelijk om deze volledig uit te laten klappen, of maar voor een deel, u bepaalt. Zonnerij bied ook zonneschermen die u kunt vastmaken aan u serre of balkon. Voor ieder type huis heeft Zonnerij een zonnescherm. Maar niet alleen een zonnescherm helpt tegen de zon, overweeg of een rolluik ook interessant voor u is. Waarvoor u ook kiest, met producten van Zonnerij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en service. Beslis vandaag nog!

Zonnescherm elektrisch

Houdt u van bedieningsgemak, waarbij u met een druk op de knop uw zonnescherm of meerdere zonneschermen tegelijk kunt bedienen? Kies dan voor een elektrisch zonnescherm.
Elektrische zonnescherm(en) zijn verkrijgbaar in alle type zonwering, knikarmschermen, uitval zonwering, markiezen, screens, rolluiken enz.
Ook is er de mogelijkheid om de bestaande (handbediende) zonwering die u al heeft om te bouwen tot een elektrische zonnescherm. 

Verschillende elektrische bedieningsvormen

Tijdens uw bestelling kunt u aangegeven welke vorm van elektrische bediening u wenst voor uw zonnescherm elektrisch. Zo heeft u de keuze uit een standaard motor waarmee u het zonnescherm bediend door middel van een draaischakelaar, hierbij heeft u de keuze uit een in- of opbouw draaischakelaar, dit is een vrij goedkope manier van elektrische bediening. 
Of u kiest voor een Somfy IO motor waarmee u het zonnescherm bediend door middel van een afstandsbediening, tw Somfy Situo, waarbij u de keuze heeft uit 1 – of meer kanaals handzenders zodat u meerdere zonneschermen op één afstandsbediening tegelijk kunt bedienen of apart van elkaar.
Voor beide bedieningsvormen heeft u de mogelijkheid deze te automatiseren met een zon / wind sensor, zon / wind automaat.  Een automatische op- en neersturing op basis van zonlicht. Bescherming voor uw zonnescherm(en), interieur en gevel: Automatische op-sturing die werkt op basis van windsnelheid.
Persoonlijk Instelbare zon- en windwaardes. Met een zon-/ windautomaat wordt uw elektrische zonnescherm automatisch in- en uitgestuurd zodra de zon begint te schijnen of als deze weer verdwijnt. Bij bewolking zorgt de ingebouwde vertraging in de zon / wind sensor ervoor dat het zonnescherm niet steeds in en uit blijft gaan. De Somfy IO motoren zijn uitbreidbaar met de Somfy Connexoon of Tahoma box, welke het mogelijk maken uw zonwering op afstand middels een app op uw telefoon of tablet te bedienen. 

Waarom bestellen bij de Zonnerij.nl?

Wanneer u ervoor kiest uw zonnescherm elektrisch te bestellen bij de Zonnerij.nl bent u niet alleen verzekerd van goede service en een snelle levering maar ook van een zeer scherpe prijs.

Op de product pagina kunt u direct eenvoudig zelf uw prijs berekenen door het nauwkeurig invoeren van de maat. Hier kunt u tevens een keuze maken uit de verschillende motoren en bedieningsvormen zoals hierboven omschreven.

Indien u vragen heeft of opzoek bent naar een specifiek product, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom om alle type zonneschermen in het echt te bekijken, bedienen en ervaren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met info@zonnerij.nl of bel 0174-226384. Kijk eens naar onze producten om het doek van uw zonnescherm te vervangen.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!