•  Topservice en -kwaliteit
  •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
  •  Familiebedrijf sinds 1990
  •  Duurzaam verzonden
  •  Achteraf betalen met Klarna

Balkondoek

Balkonzonwering

  • Balkondoek
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Balkondoek

Heeft u een appartementje op een paar verdiepingen hoog en wilt u schaduw op uw balkon? Dan heeft de zonnerij voor u een balkondoek! Wij bieden een balkondoek in diverse maten en kleuren. Met een balkondoek geniet u van schaduw van bovenaf en kunt u heerlijk beschut zitten.

Uitstraling balkondoek

Een balkondoek voorziet uw balkon van schaduw terwijl het een natuurlijke uitstraling heeft. Een balkondoek is dicht geweven en zijn daardoor ook zichtdicht. U heeft een ruime keuze uit diverse kleuren, dus er zit altijd wel een balkondoek in ons assortiment dat bij u past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warme bruintinten, maar ook moderne diepzwarte kleuren. Het materiaal heeft een UV-werende behandeling gehad, waardoor de kleur beschermd wordt.

Voordelen balkondoek

Een balkondoek biedt u diverse voordelen. Doordat een balkondoek zichtdicht is kan er niet bij u naar binnen gekeken worden. Het zorgt dus voor meer privacy. Wanneer u gaat voor een hoog balkondoek kunt u lekker uit de wind zitten terwijl u toch geniet van het buitenweer met deze buiten zonwering. Verder heeft het ook nog eens een positieve werking op de uitstraling van uw balkon!

Balkondoek bestellen bij Zonnerij.nl

Wanneer u een balkondoek besteld bij de Zonnerij.nl bent u verzekerd van een goede service, snelle levering en van een zeer scherpe prijs.

U kunt zelf uw prijs eenvoudig berekenen door de maat nauwkeurig in te voeren. Gelijker tijd kunt u een keuze maken uit het uitgebreide assortiment aan zonnedoek op maat kleuren. De doeken worden tot op de mm nauwkeurig op maat voor u gemaakt.

De Zonnerij.nl staat met persoonlijk advies graag voor u klaar indien u vragen heeft of op zoek bent naar een specifiek product. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom om het assortiment kleuren in het echt te komen bekijken. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met info@zonnerij.nl of bellen naar 0174-226384.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!