0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Zonwering Binnen

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Zonwering Binnen | 100 % Maatwerk zonder tussenhandel tot wel 40% goedkoper dan in de winkel


KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

De Zonnerij collectie zonwering binnen en raamdecoratie bestaat uit een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, houten jaloezieën, plissé & duo plissé, vouwgordijnen, paneelgordijnen enz. 

De Zonnerij levert op aanvraag de merken Luxaflex, Velux en Fakro met hoge kortingen.

Direct online is onze aantrekkelijke huiscollectie Swing Budget te bestellen, een minder bekend A merk met een zéér aantrekkelijke prijs en een korte levertijd van ca 8 werkdagen. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen zoals hout, kunststof, aluminium en stof. Onze collecties zijn geïnspireerd op de allerlaatste modetrends. Mooie stoffen en materialen maken onze binnenzonwering en raamdecoratie tot een pure fashion voor je raam! Prachtige dessins en kleuren die passen bij elk interieur. Een kleine greep uit onze huiscollectie vindt u onderaan deze pagina, overige binnenzonwerings producten kunt u via ons contact formulier aanvragen.

De raamdecoratie van de Zonnerij is Eenvoudig en snel te monteren met bijgeleverde motage instructies en voldoet aan de Europese norm voor kindveligheid m.b.t. binnenzonwering. 

 

plisse duo plisse houten jaloezieen vouwgordijn duo rolgordijn

            

 
Fotobron: Luxaflex 
 

Waarom een serre zonnescherm bestellen bij de Zonnerij.nl?

Wanneer u ervoor kiest ‘’zonwering serre’’ te bestellen bij de Zonnerij.nl bent u niet alleen verzekerd van goede service, vakkundige montage en een snelle levering maar ook van een zeer scherpe prijs.

Op de product pagina kunt u direct eenvoudig zelf uw prijs berekenen en het zonnescherm volledig naar eigen wens samen stellen. Mooie kleurencombinaties, verschillende bedieningsmethodes en kastvormen. Het scherm wordt tot op de mm voor u opmaat gemaakt, Tot een breedte van 600cm en een uitval van 400cm is het scherm direct online te bestellen. Voor grotere afmetingen en / of gekoppelde versies verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Wij adviseren u gebruik te maken van onze meet service, wij maken graag een afspraak met u om de zonwering door een van onze zeer ervaren medewerkers te laten nameten, tevens kunt u ervoor kiezen de producten door onze monteurs vakkundig te laten installeren. Naast zonwering binnen ook op zoek naar zonwering buiten? Bekijk dan ons assortiment aan buitenzonwering.

Indien u vragen heeft of opzoek bent naar een specifiek product, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom om de serre zonwering in het echt te bekijken, bedienen en ervaren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met info@zonnerij.nl of bel 0174-226384.

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral