•  Topservice en -kwaliteit
  •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
  •  Familiebedrijf sinds 1990
  •  Duurzaam verzonden
  •  Achteraf betalen met Klarna

Nameting door Zonnerij.nl

Bent u niet in staat om zelf de maten van de producten op te nemen, of heeft u twijfels over de door u ingevulde maatvoering?

Tegen een geringe vergoeding van € 65,- per order*, per adres, komt de Zonnerij.nl bij u thuis de maten controleren. Wilt u hier gebruik van maken? Klik op deze link om onze meetservice via de webshop te bestellen.
De Zonnerij.nl neemt dan contact met u op voor het maken van een meetafspraak van het door u bestelde product.

Let op; U dient wel eerst de bestelling te plaatsen. *Geef bij afmetingen de door u zelf opgenomen maten door. Als bij het nameten afwijkende maten worden genomen, zal het prijsverschil worden verrekend.

* Uitgaande dat de situatie het mogelijk maakt om te meten.

 

Montage

De Zonnerij.nl richt zich uitsluitend op online verkoop voor zelf montage. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs / kwaliteit bieden. Uiteraard staat u er niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Wij ondersteunen u graag met behulp van onze handleidingen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien u nog extra vragen heeft. Het komt ook veel voor dat onze klanten online bestellen en een monteur/timmerman in hun eigen regio c.q. kennissenkring zoeken.

Meet instructies:

Montage instructies:

Informatie:

 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!