•     Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Vakkundige montage

Uiteraard is het mogelijk uw zonwering door de Zonnerij te laten monteren. Wilt u door wat voor reden dan ook niet zelf monteren? Dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze montage-dienst. Wij monteren uitsluitend tot een afstand van 30km rondom Wateringen. De kosten voor montage zoals aangegeven bij het product zijn voor montage op de begane grond of 1e etage (overige etages in overleg en tegen meerprijs) en gelden voor een standaard montage (met bouten en pluggen), indien tijdens de montage blijkt dat dit niet mogelijk is en er bijvoorbeeld chemische ankers of verlengde muursteunen nodig zijn, zullen de extra kosten door ons bij u in rekening worden gebracht. De monteurs bespreken dit altijd eerst met u.

De Zonnerij.nl heeft een jarenlange ervaring in montage van zonwering en rolluiken. Wij kunnen ons onderscheiden door een kwalitatief goede en vakkundige montage uit te voeren

De montageservice wordt door ervaren monteurs uitgevoerd en wordt door ons op route ingepland.  Als u een maatwerkproduct heeft besteld en er vanuit onze fabriek een gereed melding op uw zonwering is uitgegeven, wordt u door onze planning gebeld voor het maken van een montage afspraak. Het kan zijn door toename van drukte in het seizoen de productietijd enigszins kan oplopen. Maar wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen.

De montage prijzen zijn afhankelijk per product. Op iedere product pagina staan de prijzen van het betreffende product. Tijdens uw bestelling kunt u zelf aangeven of u hier gebruik van wenst te maken. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten en 21% btw. De Zonnerij.nl monteert tot 30km rondom Wateringen. 

Tevens zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd.

U kunt ons bereiken onder 0174 226384

Montage Zonwering en voorschriften

Levering

Indien u ervoor kiest uw producten zelf te monteren kunt u ze ophalen in Wateringen bij een groot aantal producten krijgt u hiervoor een korting van €25,- (dit staat bij het product aangegeven indien van toepassing) of laten bezorgen door de Zonnerij.nl bij u thuis. Wij bezorgen in heel Nederland en België.

Montage

Indien u beschikt over enige technische kennis, kunt u uiterst eenvoudig zelf monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.
De RVS bevestigingsmiddelen kunt u direct mee bestellen. Ook het aansluiten en afstellen van de elektrische bedieningen is met behulp van de gebruiksaanwijzing vrij eenvoudig zelf te doen.

Wilt u door wat voor reden dan ook niet zelf monteren? Dan kan u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze montage-dienst. De meerprijzen staan aangegeven bij de producten. Wij monteren uitsluitend tot een afstand van 30km rondom Wateringen, op de BG en 1e etage. Overige in overleg.


Voorschriften voor montage door Zonnerij.nl
Daar de Zonnerij.nl niet de montage situatie kan beoordelen is het van belang dat aan onze montagevoorwaarden wordt voldaan. Om niet geheel onvoorbereid aan de montage te beginnen, vragen wij u ons een foto te mailen van de plaats waar de zonwering of het rolluik moet komen. U kunt de foto's mailen naar info@zonnerij.nl onder referentie van uw ordernummer.

Wanneer u zeker wilt zijn van de juiste maatvoering van de producten kunt u er ook voor kiezen deze eerst door ons te laten nameten. Wanneer u zelf denkt de juiste maten te hebben genomen is onderstaand op u van toepassing. 

 1. U dient zelf te beoordelen of de ondergrond voldoende stevig is. Dit kunt u onder andere beoordelen door de muur visueel te beoordelen op scheuren en door stevig te kloppen op de muur; Knikarmschermen of Uitvalschermen worden uitsluitend gemonteerd op een vlakke stenen of betonnen ondergrond, houdt er rekening mee dat bij montage onder een dakgoot of aan een uitbouw verlengde kapsteunen nodig heeft (bij Knikarmschermen), voor montage hebben wij minimaal 5 á 6 rijen stenen boven het scherm nodig. U moet zelf beoordelen of de muur waar het knikarmscherm of uitvalscherm op komt stevig genoeg is.
 2. Mocht u zelf gemeten hebben en de muur blijkt bij montage door ons niet stevig genoeg dan krijgt u geen geld terug. De muur dient dan stevig genoeg gemaakt te worden en wij komen tegen bijbetaling nogmaals terug voor plaatsing van knikarmscherm of uitvalscherm.
 3. Indien door u zelf gemeten niet door ons nagemeten bent u zelf verantwoordelijk voor de maatvoering wanneer dit niet blijkt te passen. De kosten voor het aanpassen of opnieuw bestellen zijn voor uw rekening.  
 4. Indien de bestelling niet compleet is t.g.v. het niet juist of volledig bestellen, kunnen de monteurs de montage niet afronden en zullen op een later tijdstip (tegen een vooraf op te geven meerprijs) moeten terug komen voor het afronden van de montage.
 5. Bij montage van rolluiken dient u goed te kijken welke geleiders u nodig heeft.
 6. Montage geschiedt uitsluitend op begane grond of eerste verdieping (andere locaties op aanvraag) de montageplaats moet goed bereikbaar zijn voor onze monteurs, b.m.v. ladders, ook rekening houden met de breedte van de producten, montageplaats dient vrij te zijn van obstakels.
 7. Extra montagetijd door onvoorziene omstandigheden kunnen door ons achteraf in rekening worden gebracht.
 8. De kosten voor montage zoals aangegeven bij het product gelden voor een standaard montage (met bouten en pluggen), indien tijdens de montage blijkt dat dit niet mogelijk is en er bijvoorbeeld chemische ankers of verlengde muursteunen nodig zijn, zullen de extra kosten door ons bij u in rekening worden gebracht. De monteurs bespreken dit altijd eerst met u. 

De monteurs van Zonnerij.nl zijn VCA gecertificeerd, dit in het belang voor uw veiligheid, en die van onze medewerkers. VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat is voor u een bevestiging dat de Zonnerij.nl de werkzaamheden waarvoor u ons inschakelt veilig kan en ook veilig zal uitvoeren. Daarnaast gaan onze ervaren monteurs netjes en zorgvuldig te werk. 

Belangrijke informatie voor afnemers;

1 / Leverancier (Zonnerij)  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan muren, kozijnen en onderconstructies (bv scheuren en loskomende stenen ) welke tijdens of na montage is ontstaan.

2 / Indien geplande montage niet kan worden nagekomen door een al dan niet aan leverancier verwijtbare oorzaak, kan de afnemer nooit aanspraak maken op schadevergoeding

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!