•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Cubola Vrijstaande overkapping, zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Oneindig koppelbaar!

Vul de gewenste gegevens in en zie direct uw prijs. Zeer eenvoudig en veilig te bestellen. Maatwerk direct uit fabriek aan u geleverd. 

Cubola overkapping

Filteren
Cubola Vrijstaand
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Cubola Solidare vrijstaand
  Cubola Solidare vrijstaand
  • Vrijstaandezonwering
  • Ritsgeleid- Zipdoek
  • Oneindig koppelbaar
  • Incl. 2x Somfy IO motoren
Filteren
Cubola Vrijstaand
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Cubola vrijstaande overkapping

Een vrijstaande overkapping is ideaal. Hiermee wordt uw terras voorzien van een dak zodat u in de zomer heerlijk in de schaduw kan zitten. Tijdens de overige seizoenen voorziet de vrijstaande overkapping voor een droge plek om te zitten. Een vrijstaande overkapping is te vergelijken met een partytent, maar heeft natuurlijk een stevigere constructie. Bij de Zonnerij.nl kunt u terecht voor vragen en advies over vrijstaande overkappingen.

De Cubola, de moderne vrijstaande zonwering. Het woord Cubola komt van het Italiaanse woord ‘cubo’, wat kubus betekent. Dit legt de link naar het uiterlijk, de Cubola is vierkant of rechthoekig van vorm en heeft vierkante staanders. De bijzondere zonwering past door het design in bijna iedere woonomgeving. Door de verschillende hoekverstelling is de Cubola te openen zoals u dat wilt, bijvoorbeeld in schuine of vlakke stand en alles daar tussenin. De Cubola is nu ook verkrijgbaar met het Solidare-systeem. Een vernieuwing in een toch al vernieuwde zonwering. Een combi van de luxe van een Cubola met de kracht van de solidare.

Voordelen van een vrijstaande overkapping

Een vrijstaande overkapping biedt verschillende voordelen voor uw woning zoals:

 • Een vrijstaande overkapping biedt bescherming voor uw tuinmeubelen tegen regen, wind en zon
 • Danzij een vrijstaande overkapping kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin door schaduw en een droge plek

Met een vrijstaande overkapping van Cubola maakt u van uw loungehoek in de achtertuin een heerlijk terras. Ideaal als u graag buiten zit maar niet volop in de zon, of juist ook graag buiten zit als het weer iets minder mooi is. U kunt uw vrijstaande overkapping ook voorzien van zijelementen zodat u ook geen last krijgt van de wind.

Vrijstaande overkapping bestellen bij de Zonnerij.nl

Besteld u uw vrijstaande overkapping bij de Zonnerij.nl? Dan bent u verzekerd van een service op maat, snelle levering en een vakkundige montage voor een scherpe prijs. U kunt eenvoudig uw vrijstaande overkapping of half vrijstaande overkapping bij de Zonnerij.nl bestellen.

De prijs van uw vrijstaande overkapping is eenvoudig zelf te berekenen. Als u op de productpagina al uw wensen aankruist veranderd de prijs vanzelf. U heeft keuze uit diverse kleurcombinaties en bedieningsmethodes.

Meer weten over de vrijstaande overkapping?

Wanneer u persoonlijk advies wilt of indien u vragen over een vrijstaande overkapping of over onze andere producten heeft kunt altijd contact opnemen met info@zonnerij.nl of bellen naar 0174-226384. U kunt ook een afspraak maken om in de showroom langs te komen om ons assortiment aan vrijstaande overkappingen in het echt te komen bekijken.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!