•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Screendoek Tibelly serge

Screendoek Tibelly serge

Screendoek uit de Tibelly Sergé collectie, prijs per m2, exact opmaat gemaakt. 

Door het gebruik kan het screendoek vervuild raken, kapot gaan of u bent op zoek naar een ander design. Als de mechaniek van het bestaande screen nog functioneert, kunt u ervoor kiezen om het screendoek te vervangen. Uw vlakhangende zonwering is dan weer als nieuw!

Afwerking: Boven en onder 3,5 cm peeszoom, zijkanten voorzien van sealband.

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Kwaliteit glasvezeldoek Sergé

Screendoek wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens. Het doek heeft daardoor een enigszins open structuur van 3%. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. Wilt u liever een screendoek met een dichtere structuur, kies dan voor Tibelly ecole 1%

Confectie

Standaard confectie van screendoek; Boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees en de zijkanten voorzien van sealband.
Als u uw oude doek heeft bekeken, weet u wellicht al dat er aan beide kanten een kunststof of aluminium doekpees zit.  Aan beide kanten van het doek wordt bij het confectioneren een zoom genaaid. In deze zoom is een kleine opening gemaakt, waar u de doekpees normaal in moet schuiven. Het opmeten van de dikte van de doekpezen moet zeer nauwkeurig gebeuren. Als de pezen van het oude zonweringdoek nog goed zijn, kunt u deze weer gebruiken voor het nieuwe doek.

De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan.
Doekpees
Doekpees

Maak het u makkelijk en kies voor Easy-click montagestrips

Aan de bovenkant kunnen wij het screendoek voorzien van de Easy-Click. DIt is een kunststof strip welke i.p.v. een bovenzoom aan het screendoek wordt gelast, mogelijk tot een maximale breedte van 6 m.
 
De Easy-click strip dient, zoals de naam al doet vermoeden, in de bovenbuis te worden geklikt. De Easy-click strip kan worden toegepast in alle veelvoorkomende buizen met een diameter 63 en 78mm met zowel een ronde als platte peessleuf. De oude pees hoeft niet uit de peessleuf verwijderd te worden. De screendoeken voorzien van de Easy-Click strip worden standaard van onderen naar boven opgerold.
 
Deze methode is zeer geschikt voor de vervangingsmarkt, gemakkelijke en snelle mothode met een prachtig resultaat.
 
Let op, bij de Easy-Click is wel een extra slag op de bovenrol nodig zodat het doek goed vastgeklemd zit (wij adviseren minimaal 20cm bij buis 63mm en 25cm bij buis 78mm). De hoogte maat die u opgeeft moet inclusief deze extra slag zijn.

Easy-Click screendoek

 

Ritsconfectie voor Zipp en Solidscreens

Optioneel kunt u ook kiezen voor een ritscofectie welke nodig is bij vervanging van doeken van Zipp (rits) of Solidscreens. Het screendoek wordt voorzien van een boven- en onderzoom van 3.5 cm breed voor de pees. Welke thermisch wordt gelast. De bovenzoom wordt aan beide hoeken schuin afgeknipt (hoek van 3.0 x 3.0 cm).
 
De rist aan de zijkanten van het screendoek wordt d.m.v. hoogfrequent lassen geplaatst. Wij maken hierbij gebruikt van de innovatieve SLIM-ZIPP, het ritsband hiervan is aanzienlijk dunner dan het band wat voorheen werd gebruikt. Hierdoor kan tijdens het confectieproces het ritsband volledig in het screenweefsel gelast worden. Wat zorgt voor mooie dunne oproldiameter welke resulteert in een mooier hanggedrag. 
 
De rits komt 0.6 cm buiten de breedte van het doek uit en begint 10.0 cm vanaf de bovenzoom. De rits zorgt ervoor dat het doek wordt opgesloten tussen de zijgeleiders van het screensysteem, let op dit is enkel mogelijk als u nu ook al een screendoek heeft met ritsconfectie.
 
Bij het bestellen van een screendoek met rits geeft u ons de totale doekbreedte inclusief rits door.
 

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Bekijk ook onze andere zonnescreens en screendoeken!

Specificaties

 • Prijs 40,00
 • Montage Doekpees, Easy-click
 • Bevestiging In bestaand systeem ter vervanging
 • Doek collectie Tibelly Sergé
 • Verzendkosten €9.95, €54.95, €80.00, Gratis afhalen op locatie in Wateringen
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Maatwerk product

Reviews 1

U plaatst een review over:Screendoek Tibelly serge

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

40,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service
 • Netjes opgerold voor verzending of afhalen

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!