0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Rolluik motor

Artikelen 1 tot 9 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Lijst 

 • Haakse stekker

  Haakse stekker

  Normale Prijs: € 2,95

  Aanbiedingsprijs: € 2,65

  • Nominale spanning 230V
  • Belastbaarheid (max.) 16 A
  • Kleur : Wit 
 • 3v batterij

  Lithium batterij CR2032

  € 2,95
  • Merk : Camelion
  • Voltage : 3 V
  • Aantal per blister : 1
 • 3v batterij

  Lithium batterij CR2430

  € 2,95
  • Merk : Camelion
  • Voltage : 3 V
  • Aantal per blister : 1

Artikelen 1 tot 9 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Lijst 

Motor Rolluik


KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

Een rolluik motor zorgt ervoor dat een rolluik elektrisch omhoog en omlaag bediend kan worden. Hier komt wel wat techniek bij kijken, het elektrische rolluik wordt aangedreven door een rolluikmotor welke geïntegreerd is in de rolluik buis die ervoor zorgt dat uw rolluik op en af rolt. De lamellen van het rolluik worden door de aandrijving om de buis heen gewikkeld. Bij de ingang van de behuizing zitten geleiders die ervoor zorgen dat het omhoog en omlaag bewegen van de lamellen gelijkmatig en recht gebeurd.

De bediening van een rolluik motor kan door middel van verschillende bedienings vormen, waarbij er een signaal aan de motor wordt afgegeven. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden, waarbij u de keuze heeft welke bedienings vorm het beste bij u past.

- Bediening door middel van een draaischakelaar (zowel opbouw als inbouw mogelijk):
- Bediening door middel van een wandzender (met keuze uit een of meerdere kanalen zodat u meerdere rolluiken met een wandzender kan bediening, tegelijk of apart).
- Bediening door middel van een handzender / afstandsbediening (met keuze uit een of meerdere kanalen zodat u meerdere rolluiken met een handzender kan bediening, tegelijk of apart).

Welke rolluikmotor heb ik nodig?

Op de motor rolluik staat het merk, het type nummer en de eigenschappen vermeld. Zo kunt u eenvoudig in onze webshop terug vinden welke motor u moet bestellen.

Iedere buismotor heeft een bepaalde diameter, bij vervangen van een oude motor kan in de meeste gevallen de adapter set overgeplaatst worden op de nieuwe motor, die ervoor zorgt dat er een koppeling ontstaat tussen de as en de ‘’motor rolluik’’ zodat deze in de buis past. Samen met een motor steun zorgt dit ervoor dat de onderdelen, de kop van de motor op zijn plaats blijft, terwijl de as draait.

Door een andere adapter set te nemen, past een motor met een kleinere diameter ook in een buis met een grotere diameter. Bij de bestelling van uw motor heeft u de keuze uit verschillende adapter sets.

Wij verkopen rolluik motoren van diverse merken ( Somfy, Faac, Becker ) met een ruim aanbod aan bedienings vormen, zodat er altijd de geschikte motor met bediening voor u tussen zit.

Indien de motor waar u naar opzoek bent niet op onze site staat vermeld of u vragen heeft over een product, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom te Wateringen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met info@zonnerij.nl of bel 0174-226384.

motor rolluik

rolluiken bedienen met app