•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Raamdoek Tibelly tourniquet

Raamdoek Tibelly

Op zoek naar een voordelig aternatief voor vaste screens? Raamdoeken met tourniquet zijn de ideale zonwering dat makkelijk is te bevestigen aan uw kozijn.

Tibelly doeken zijn van hoogwaardig kwaliteit, worden geweven uit massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het zonweringdoek een uitzonderlijke kleurechtheid krijgt.

m2 prijs €40,- / voor acryl raamdoeken berekenen wij minimaal 4m2 + een confectie toeslag. Prijzen voor raamdoeken beginnen daardoor vanaf €161,- 

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Raamdoek Tibelly

Als er zonwering gewenst is, maar het is moeilijk, te prijzig, of onmogelijk om een zonwering te monteren, denk bijvoorbeeld aan deuren, kozijnen die niet-rechthoekig zijn of wanneer er geen (zichtbare) bediening geplaatst kan worden, is een raamdoek gemaakt van een zonweringdoek (Acryldoek)  een voordelige en effectieve oplossing.

Confectie

Het Tibelly raamdoek wordt rondom voorzien van een 3.5cm brede zoom. 
De zomen zijn zeer geschikt voor plaatsing van tourniquets of zeilogen. Als u van een van deze bevestigingen kiest worden de ogen door ons voor u in het doek geslagen. 
De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan. 

Bevestiging

De raamdoeken kunt u bevestigen op het kozijn met tourniquets (messing vernikkeld in zilverkleur). Heel eenvoudig kunt u het doek plaatsen of wegnemen door de tourniquets een kwartslag te draaien.
 
Wij adviseren om de 30cm tot max 50cm een tourniquet. Dit i.v.m. de zwaarte van het doek. Het hart van de tourniquets wordt 1.5x1.5cm uit de kant geplaatst. Afmeting tourniquet 2.5x3.0cm.
 
De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan.
Zonneschermdoeken van Tibelly zijn speciaal ontworpen voor een duurzaam buitengebruik. Dit doek is geweven uit massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, hierdoor krijgt het doek een uitzonderlijk langdurige kleurechtheid. Tijdens de productie van de Tibelly doeken wordt niets aan het toeval overgelaten;  Er wordt gewerkt met modern uitgewerkte nabehandelingen en geautomatiseerde permanente controles.
 

Tourniquet met draaier

Afmeting TQ 2,5x3cm

Zoom 3,5 cm rondom
tourniquet raamdoek zoom

TIbelly XL

Tibelly Uni XL is een zonweringdoek dat uit één stuk op het scherm zit, daar waar normaal gesproken een doek in banen van meestal 120 cm aan elkaar wordt geconfectioneerd. Bij een Uni XL doek zijn er geen naden te zien. Een Uni XL doek is voor schermen met verschillende uitvallen beschikbaar, zoals u op deze pagina kunt zien.

Uitvalschermen en Terrasschermern van Uni XL zijn beschikbaar in een uitval van 165, 200, 250, 320 cm.

T137XL en 112XL alleen verkrijgbaar in uitval 165,200 en 250 cm.

T107XL en T109XL alleen verkrijgbaar in uitval 165 en 200 cm.

Bescherming

Tibelly doek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Het Tibelly doek krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud erg eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek. Laat het doek drogen en luchten na een regenbui of schoonmaakbeurt.

Het doek wordt rondom voorzien van een zoom. Deze zoom wordt geleverd in een standaard afmeting van 3,5 cm breed. Dit type doek is uitermate geschikt voor plaatsing van tourniquets of zeilogen. 

Is dit niet het raamdoek waar u naar op zoek was? Bekijk dan nog eens ons hele assortiment raamdoeken!

Specificaties

 • Prijs 40,00
 • Montage Tourniquets , Zeilogen
 • Bevestiging Op het kozijn
 • Doek collectie Tibelly Acryl
 • Verzendkosten €9.95, €54.95, €80.00, Gratis afhalen op locatie in Wateringen
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Maatwerk product

Reviews

U plaatst een review over:Raamdoek Tibelly tourniquet

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

40,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service
 • Netjes opgerold voor verzending of afhalen

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!