•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Raamdoek verduisterend tourniquet

Raamdoek Sergé Verduisterend tourniquet

Op zoek naar een voordelig aternatief voor vaste screens? Raamdoeken met tourniquet zijn de ideale zonwering dat makkelijk is te bevestigen aan uw kozijn.

Deze doeken worden geweven uit draden van glasvezel en voorzien van een coating van PVC. De achterzijde van deze doeken worden voorzien van een speciale coating laag, welke het op het doek invallende licht volledig tegenhoudt.

m2 prijs €75,- / voor raamdoeken berekenen wij minimaal 1.5 m2 + een confectie toeslag. Prijzen voor raamdoeken beginnen daardoor vanaf €124,- 

 

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Sergé Verduisterend, technische specificaties:
Samenstelling: Glas 28% PVC 72 %
Weefsel: Dikte 0.75mm Massa 660g/m2
 
Het verdusiterende doek zorgt voor een volledige verduistering en houdt 100% van de uv-straling, warmte en licht tegen.
 
Verduisterende Raamdoeken gemaakt van screendoek Serge
Deze doeken worden geweven uit draden van glasvezel en voorzien van een coating van PVC.
Hierdoor is het doek onderhoudsvrij, oersterk en lichtecht. De Serge doeken worden spanningsvrij afgewerkt waardoor ze netjes vlak blijven hangen.  
 
Bevestiging
De raamdoeken kunt u bevestigen op het kozijn d.m.v. RVS tourniquets. Heel eenvoudig kunt u het doek plaatsen of wegnemen door de tourniquets een kwartslag te draaien. 

Wilt u de zon weren, de warmte buiten houden? Dit kunt u eenvoudig met een mooi screendoek voor uw raam te plaatsen. Het doek is te bevestigen met tourniquets op het kozijn.

Tijdens de bestelling vinkt u het gewenste aantal tourniquets aan. Deze worden door ons voor u geplaatst. Standaard in iedere hoek één, bij meer dan vier in het midden van de langste zijde enz. Indien u specifieke wensen heeft voor de plaats van de tourniquets geeft u dit dan in het opmerkingen veld van de bestelling aan.

De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan.

De Zonnerij levert het kwaliteit screen glasvezeldoek Sergé
Dit screendoek wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur.

Wij adviseren om de 30cm tot max 50cm een tourniquet. Dit i.v.m. de zwaarte van het doek.

Onze raamdoeken worden rondom voorzien van een zoom van 3,5cm breed d.m.v. thermisch lassen. De zomen worden naar achteren geslagen. Als eerst de zijzomen en daarna de boven- en onderzoom. 

Tijdens de bestelling vinkt u het gewenste aantal tourniquets aan. De ogen van de tourniquet worden door ons voor u in het doek geplaatst. Standaard in iedere hoek één, bij meer dan vier in het midden van de langste zijde enz. Indien u specifieke wensen heeft voor de plaats van de tourniquets geeft u dit dan in het opmerkingen veld van de bestelling aan. De losse draaiers kunt u eenvoudig op het kozijn bevestigen met schroefjes, schroeven zijn apart bij te bestellen. 

LET OP; Wij adviseren om de 30cm tot max 50cm een tourniquet. Dit i.v.m. de zwaarte van het doek.

Meet de breedte en hoogte van het kozijn. Wij adviseren om het doek minimaal 3.5cm per zijde op het kozijn te laten komen. Dit i.v.m. de montage van de tourniquets, tevens ziet u zo van binnenuit niets van de zoom. Breder mag maar wij adviseren niet helemaal tot het uiteinde van het kozijn. Zo heeft u voldoende ruimte om het doek mooi strak te monteren, en heeft u nog wat ruimte over mocht het doek in de loop der tijd is uitrekken.

Hart TQ/Zeilogen wordt 1.5x1.5 cm uit de kant geplaatst in de zoom. Afmeting Tq: 2,5 x 3,0 cm, messing vernikkeld in zilverkleur. Tourniquets in de hoogte worden staand geplaatst en in de breedte liggend. De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan.

Tourniquet met draaier

Afmeting TQ 2,5x3cm

tourniquet

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Bekijk ook onze andere zonnescreens en screendoeken!

Specificaties

 • Prijs 75,00
 • Montage Tourniquets , Zeilogen
 • Bevestiging Op het kozijn
 • Doek collectie Tibelly
 • Verzendkosten €9.95, €54.95, €80.00
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Verduisterend Maatwerk product

Reviews

U plaatst een review over:Raamdoek verduisterend tourniquet

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

75,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service
 • Netjes opgerold voor verzending of afhalen

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!