• Topservice en -kwaliteit
  • Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
  • Familiebedrijf sinds 1990
  • Duurzaam verzonden
  • Korting voor bedrijven

Persoonlijk advies

Persoonlijk Advies

De Zonnerij.nl is een webshop die in 2012 opgestart is. Echter is het bedrijf zelf al 35 jaar een ervaren, betrouwbare en stabiele leverancier van ( binnen & buiten ) zonwering, beveiligingsrolluiken en onderdelen. U bent als architect, aannemer, gebouwenbeheerder of particulier bij de Zonnerij.nl aan het juiste adres.
Wij hebben een ruim aanbod en u vindt altijd het model wat past bij uw huis, winkel en in het straatbeeld.

Wij zijn leverancier van grote bekende Nederlands, Duitse en Belgische merken. Tevens fabriceren wij veel kwaliteit zonwering en rolluiken in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan is, dat wij de producten voor 100% kennen, u een gedegen persoonlijk advies kunnen geven omdat wij de mogelijkheden weten van alle beschikbare materialen. Mocht er dan toch nog onverhoopt eens iets aan uw product zijn, dan weten wij wáár we moeten zoeken en is het zó opgelost.

TÜV- en CE-gekeurd
Alle terrasschermen zijn getest door het Duitse keuringsinstituut TÜV en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die hierbij gehanteerd worden. De schermen zijn tevens voorzien van CE-markering. Uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.

Showroom

Onze webshop beschikt ook over een kleine showroom waar wij u enkele schermen, screens en rolluiken kunnen laten zien. Indien u langs wilt komen is dit enkel mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. In de showroom kunt u direct het gewenste product bestellen via onze bestelzuil.

Om een afspraak te maken met één van onze adviseurs kunt u contact met ons opnemen op telefoon 0174- 22 63 84  of mail naar info@zonnerij.nl

bestelzuil     Zonnerij