•  Topservice en -kwaliteit
  •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
  •  Familiebedrijf sinds 1990
  •  Duurzaam verzonden
  •  Achteraf betalen met Klarna

Over Ons

Zonnerij.nl is een handelsnaam van ZBV Trading BV.

Wij bieden u een complete collectie van buitenzonweringen, raamdecoratie, rolluiken, verandadaken, pergola`s, garagedeuren, vlaggenmasten en onderdelen aan.

De Zonnerij.nl is een online winkel met levering door heel Nederland, België en Duitsland. Dit zorgt dat wij minimale kosten hebben aan een winkel, verkoop-personeel en organisatie en tevens door onze grootschalige inkoop kunnen wij u laten profiteren van de laagste prijzen. Prijzen welke normaal gesproken alleen gehanteerd worden voor de groothandel. Zo kunnen wij hoge kwaliteitszonwering van gerenommeerde fabrikanten leveren tevens een zeer scherpe prijs.

De Zonnerij levert maatwerk producten die u zelf kunt installeren. Wij zorgen voor een montagehandleiding. En desgewenst leveren wij RVS bevestigingsmateriaal, schakelaars enz. 

In onze webshop vindt u een compleet assortiment om u van alle gemakken te voorzien. Mocht u op zoek zijn naar een product van een speciaal merk en staat deze niet op de site van de Zonnerij.nl? Geen probleem, De meeste merken zijn met hoge kortingen te leveren! De prijzen hiervoor kunnen wij alleen op aanvraag verstrekken. Dit komt omdat sommige fabrikanten niet willen dat hun naam via een internetverkoopsite wordt gebruikt. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Eenvoudig te bestellen

U zal zien dat het aanschaffen van zonwering en rolluiken nog nooit zo eenvoudig en goedkoop is geweest. In enkele simpele stappen kunt u het artikel van uw keuze bestellen:
- U kiest het model
- U vult de bestellijst in
- U rekent veilig af in onze webwinkel

U heeft de keuze bij de Zonnerij.nl tussen standaard maten of producten die speciaal voor u op maat gemaakt worden. Allen van een zeer goede kwaliteit. En u kunt veilig afrekenen via IDeal of factuur. Voor verzending worden er vrachtkosten berekend, maar uiteraard kunt u de producten ook ( kosteloos ) bij ons ophalen.

Service

Mocht u niet zeker zijn van uw opgemeten maten, dan is de mogelijkheid dit door ons na te laten meten. Dit geeft u aan onderaan in het bestelformulier. ( meerprijs €65) Wij komen dan op afspraak bij u langs. Tevens krijgt u op ware grootte het model te zien welke u heeft uitgekozen en kunnen de doekkleuren nog doorgenomen worden. 

De voordelen van Zonnerij.nl:

  • Groothandel prijzen
  • Snel en veilig bestellen
  • Zeer goede kwaliteit
  • Duidelijke meet- en montage instructie
  • Veilig afrekenen via IDeal

Showroom

Wilt u de doekkleuren in het echt bekijken voor uw het besteld? Dat kan in onze doeken Showroom! Geopend alléén op afspraak, afspraak maken? Bel: 0174-226384 of mail naar info@zonnerij.nl 

Bedrijfgegevens

ZBV Trading BV., ook handelend onder de naam Zonnerij.nl
s Gravenzandseweg 3
2291 PE Wateringen
Handelsregisternummer 59468343
BTWnr : NL 853505834B01
Telnr   : 0174 - 22 63 84
Email  : info@zonnerij.nl

“De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.” 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!