•  Topservice en -kwaliteit
  •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
  •  Familiebedrijf sinds 1990
  •  Duurzaam verzonden
  •  Achteraf betalen met Klarna

Draaistang lange lengtes

  • draaistang lange lengtes
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Draaistang lange lengtes

Is uw huidige draaistang voor lange lengtes toe aan vervangen? Bij Zonnerij.nl bent u op de juiste plek. Onze draaistangen zijn geschikt voor verschillende soorten screens en uitvalschermen. Bestel nu uw draaistang voor zonneschermen en jaloezieën bij Zonnerij.nl

Draaistang voor zonneschermen

Een draaistang wordt gebruikt om een zonnescherm of jaloezie naar binnen en naar buiten te halen. De draaistang zit verbonden proppen en oogwindwerken. Door simpel te draaien met de draaistang kunt u de zonneschermen en jaloezieën op een gewenste positie krijgen. De lengte van een draaistang kan verschillen. Bekijk daarom goed in ons assortiment welke lengte draaistang u nodig heeft. Bestel nu onze draaistangen voor zonneschermen en jaloezieën.

Voor alle zonwering onderdelen

Veel zonwering onderdelen worden bij Zonnerij.nl zelf gemaakt. Wij beschikken over onze eigen assemblage ruimte. Hierdoor beschikken onze medewerkers over veel kennis over onze producten en productonderdelen zoals draaistangen voor zonneschermen. Deze kennis kunnen wij doorvertalen naar onze klant en op maat advies gegeven. Zo kunnen wij u helpen tot de juiste aankoop te komen en met het helpen zoeken naar een naar een specifiek onderdeel voor uw zonwering. Wij hebben altijd een grote voorraad en hierdoor kunnen wij snel uw bestellingen verwerken. Bestel al uw zonwering onderdelen bij Zonnerij.nl.

Koop je draaistang voor zonneschermen bij Zonnerij.nl

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Wij streven dan ook altijd naar de ultieme klantbeleving voor onze klanten. Dit proberen wij te bereiken door onze klanten zoveel mogelijk van onze producten te laten genieten. Wij weten dat kwaliteit erg belangrijk is voor onze klanten. Om deze reden streven wij ook altijd om de beste producten in ons assortiment op te nemen van de hoogste kwaliteit. Een voorbeeld hiervan zijn onze draaistangen voor lange lengtes. Daarnaast zijn onze producten ook altijd scherp geprijsd en staan wij voor een goede service en een snelle levering. En bij vragen of problemen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Deze is te vinden op ‘s Gravenzandseweg 3 te Wateringen. Bestel nu of kom langs in onze showroom!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!