0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Rolluik lint

2 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

2 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Rolluik lint

Nieuw rolluik lint nodig?

Bent u opzoek naar nieuw rolluik lint omdat de uwe bijvoorbeeld stuk is gegaan? Geen paniek! Bij de Zonnerij bent u op het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod als het gaat over rolluik lint. Dit is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bij ons heeft u de keuze uit rolluik lint van 14 of van 18 milimeter. Deze zijn beide zowel voor binnen als buiten en voor zowel rolluik als zonwering te gebruiken, hier hoeft u dus geen rekening meer mee te houden.

Het feit dat u rolluik lint zoekt, betekent dat u beschikt over een handmatig bediende rolluik. Het voordeel van dit soort rolluiken is dat de reparatiekosten stukken lager zijn dan wanneer u kiest voor een elektrische rolluik! Er is dus ook iets positiefs aan dit verhaal!

Meer onderdelen dan alleen het rolluik lint

Bij de Zonnerij kunt u, naast rolluik lint, natuurlijk ook terecht voor allerlei andere onderdelen voor zowel uw rolluik, zonwering binnen, zonwering buiten als markiezen. Zoekt u bijvoorbeeld nieuwe bandgeleiders voor uw rolluik lint, zodat deze niet weer snel knapt? Ook deze hebben wij in meerdere varianten in huis! Misschien is uw rolluik lint stuk gegaan omdat uw bandopwinder ook niet meer 100% werkt. Wij raden dan ook aan om hier even naar te kijken, zodat u deze, mocht het nodig zijn, meteen mee kunt bestellen. Op deze manier blijft uw rolluik lint voor langere tijd in top conditie!

Bestel uw rolluik lint gemakkelijk en snel online bij de Zonnerij

Wanneer u rolluik lint of de rolluiken zelf besteld bij de Zonnerij.nl bent u verzekerd van een goede service, snelle levering en van een zeer scherpe prijs. Doordat wij zelf onderdelen maken in onze assemblage ruimte, beschikken onze medewerkers over een zeer uitgebreide productkennis! Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze rolluiken? Neem dan gerust contact op met info@zonnerij.nl of bel naar 0174-226384. Wij helpen u graag met vragen over onze producten.

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral