• Topservice en -kwaliteit
 • Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 • Familiebedrijf sinds 1990
 • Duurzaam verzonden
 • Korting voor bedrijven

Losse volant Tibelly

Losse volant Tibelly

Een volant is een extra strook stof die aan de voorkant van uw zonnescherm hangt. Een mooie sierrand die een extra touch geeft aan uw zonwering. De volant kan er ook voor zorgen dat net dat beetje extra schaduw wordt gecreerd wat u nodig heeft bij een laagstaande zon. Wij verkopen een losse volant voor zonnescherm!

Vul bij breedte de gewenste lengte in centimeters in tot 10 meter breed. Bij de hoogte heeft u keuze uit 3 maten: 250, 300 of 350 mm.

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Wat is volant?

Een zonnescherm volant zorgt voor een nette afwerking. De volant stof is gemaakt van A-kwaliteit materiaal en kan gemaakt worden in verschillende afmetingen. Wilt u een zonneluifel met volant, of heeft u een zonwering 3 meter breed? Dat is allemaal geen probleem bij Zonnerij! Wij hebben veel mogelijkheden en helpen al onze klanten op weg naar een mooi volant zonnescherm. Heeft een zonwerend doek per meter op het oog? Dan kunt u ook een zonweringdoek op maat laten maken bij ons! Ook een markies 3 meter breed is niet te gek bij ons. Wij maken het helemaal naar uw zin.

Een zonnescherm met volant kunt u op verschillende manieren afwerken. Wij hebben namelijk zowel een golvend, als recht model volant beschikbaar. Wilt u voor een moderne look? Ga dan voor een recht model volant. Als u een volant zoekt met meer uitstraling en unieke look, kunt u kiezen voor een golvend model.

De Zonnerij levert de kwaliteitsstof Tibelly

Zonneschermdoeken van Tibelly zijn speciaal ontworpen voor een duurzaam buitengebruik. Dit doek is geweven uit massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, hierdoor krijgt het doek een uitzonderlijk langdurige kleurechtheid. Tijdens de productie van de Tibelly doeken wordt niets aan het toeval overgelaten;  Er wordt gewerkt met modern uitgewerkte nabehandelingen en geautomatiseerde permanente controles.

TIbelly XL

Tibelly Uni XL is een zonweringdoek dat uit één stuk op het scherm zit, daar waar normaal gesproken een doek in banen van meestal 1200 mm aan elkaar wordt geconfectioneerd. Bij een Uni XL doek zijn er geen naden te zien. Een Uni XL doek is voor schermen met verschillende uitvallen beschikbaar, zoals u op deze pagina kunt zien.

Uitvalschermen en Terrasschermern van Uni XL zijn beschikbaar in een uitval van 1650, 2000, 2500, 3200 mm. T137XL en 112XL alleen verkrijgbaar in uitval 1650,2000 en 2500 mm. T107XL en T109XL alleen verkrijgbaar in uitval 1650 en 2000 mm.

Confectie acryldoek 1200 mm

Het acryldoek wordt in banen van ± 1200 mm gestikt, de restbanen worden geplaatst aan de zijkanten. Het doek wordt voorzien van een peeszoom aan de boven- en onderzijde, de zijkanten worden voorzien van een 50 mm zijzoom.

U heeft een keuze uit 76 doekkleuren uit de prachtige Tibelly collectie.Een volant is een extra strook stof die aan de voorkant van uw zonnescherm hangt. Een mooie sierrand die een extra touch geeft aan uw zonwering. De volant kan er ook voor zorgen dat net dat beetje extra schaduw wordt gecreerd wat u nodig heeft bij een laagstaande zon.

Zonneschermdoeken van Tibelly zijn speciaal ontworpen voor een duurzaam buitengebruik. Dit doek is geweven uit massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, hierdoor krijgt het doek een uitzonderlijk langdurige kleurechtheid. Tijdens de productie van de Tibelly doeken wordt niets aan het toeval overgelaten. Er wordt gewerkt met modern uitgewerkte nabehandelingen en geautomatiseerde permanente controles.

Specificaties

 • Prijs 26,00
 • Montage Doekpees
 • Doek collectie Tibelly
 • Verzendkosten NL €6.95
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Volant wordt standaard wit afgebiesd.

Reviews 2

U plaatst een review over:Losse volant Tibelly

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

26,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!