•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Losse volant Tibelly

Losse volant Tibelly

Een volant is een extra strook stof die aan de voorkant van uw zonnescherm hangt. Een mooie sierrand die een extra touch geeft aan uw zonwering. De volant kan er ook voor zorgen dat net dat beetje extra schaduw wordt gecreerd wat u nodig heeft bij een laagstaande zon. Wij verkopen een losse volant voor zonnescherm!

Vul bij breedte de gewenste lengte in centimeters in tot 10 meter breed. Bij de hoogte heeft u keuze uit 4 hoogte maten: 250, 300, 350 of 500 mm. Let op: wij hanteren een minimum prijsberekening van 2 meter.

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Wat is volant?

Een volant is een extra stukje doek die u in de voorlijst van uw zonnescherm schuift. Niet alleen een mooi sierstrookje, de volant biedt u ook net dat beetje extra bescherming bij laagstaande zon! Een zonnescherm volant zorgt voor een nette afwerking. De volant stof is gemaakt van A-kwaliteit Tibelly acryl doek en kan gemaakt worden in verschillende afmetingen. 

De volant voor uw zonnescherm kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Wij hebben namelijk zowel een golvend, als recht model volant beschikbaar. Wilt u voor een moderne look? Ga dan voor een recht model volant. Als u een volant zoekt met meer uitstraling en unieke look, kunt u kiezen voor een golvend model.

Afwerking

De onderrand van uw volant wordt netjes afgewerkt met biesband. Bij het samenstellen van de volant kunt u ook de kleur voor de bies zelf kiezen, of u kunt dit aan ons overlaten door voor ''de meest bijpassende kleur'' te kiezen.

Bevestiging

De bovenrand van de volant wordt voorzien van een peeszoom. Bij het samenstellen van de volant kunt u doekpees meebestellen, hiervoor heeft u de keuze uit 4, 5 of 6mm dik. De pees steekt u met een bochtje in de zoom (zie foto).

De Zonnerij levert de kwaliteitsstof Tibelly

Zonneschermdoeken van Tibelly zijn speciaal ontworpen voor een duurzaam buitengebruik. Dit doek is geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, hierdoor krijgt het doek een uitzonderlijk langdurige kleurechtheid. Tijdens de productie van de Tibelly doeken wordt niets aan het toeval overgelaten;  Er wordt gewerkt met modern uitgewerkte nabehandelingen en geautomatiseerde permanente controles.

TIbelly XLI

Tibelly Uni XLI is een zonweringdoek dat uit één stuk op het scherm zit, daar waar normaal gesproken een doek in banen van meestal 1200 mm aan elkaar wordt geconfectioneerd. Bij een Uni XL doek zijn er geen naden te zien. Een Uni XLI doek is voor schermen met verschillende uitvallen beschikbaar, zoals u op deze pagina kunt zien.

Uitvalschermen en Terrasschermern van Uni XLI zijn beschikbaar in een uitval van 1650, 2000, 2500, 3200 mm. T137XL en 112XL alleen verkrijgbaar in uitval 1650,2000 en 2500 mm. T107XL en T109XL alleen verkrijgbaar in uitval 1650 en 2000 mm.

Confectie acryldoek 1200 mm

Het acryldoek wordt in banen van ± 1200 mm gestikt, de restbanen worden geplaatst aan de zijkanten. Het doek wordt voorzien van een peeszoom aan de boven- en onderzijde, de zijkanten worden voorzien van een 50 mm zijzoom.

Per 1 oktober 2022 worden al onze acryl doeken gestikt met TENARA® garen. Het sterkste én meest duurzame garen op de markt!
 • Hoogste kwaliteit uv-bestendige garen
 • Minder kans op ‘garenbreuk’
 • Beter bestand tegen weersinvloeden

Resultaat: Een kwalitatief nog beter zonweringdoek welke nog langer meegaat!

Uniek is ons gebruik van 4 gekleurde garens, naast het standaard transparante garen. Dit om het zo goed mogelijk te laten passen bij de kleur van het doek. Zeker bij donkere doeken maakt dit optisch een wereld van verschil.

U heeft een keuze uit 76 doekkleuren uit de prachtige Tibelly collectie. Een volant is een extra strook stof die aan de voorkant van uw zonnescherm hangt. Een mooie sierrand die een extra touch geeft aan uw zonwering. De volant kan er ook voor zorgen dat net dat beetje extra schaduw wordt gecreerd wat u nodig heeft bij een laagstaande zon.

Specificaties

 • Prijs 29,00
 • Montage Doekpees
 • Doek collectie Tibelly
 • Verzendkosten NL €6.95
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Maatwerk product | Minimale prijsbereking is 2 meter

Reviews 2

U plaatst een review over:Losse volant Tibelly

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

29,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service
 • Netjes opgerold voor verzending of afhalen

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!