0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Goedkope rolluiken

3 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

 • Superieur A35

  Superieur A35

  € 166,00
  • Lamel dekbreedte 35mm
  • Lameldikte 8.85mm
  • Max breed: 300cm x hoog: 350cm
  • Max opp. 6m2
 • Superieur A42

  Superieur A42

  € 166,00
  • Lamel dekbreedte 42mm
  • Lameldikte 9 mm
  • 20% Hardere schuimkern
  • Max breed: 380cm x hoog: 320cm
 • Heroal RS32 (Super Mini-E)

  Heroal RS32 (Super Mini-E)

  € 203,00
  • Lamel dekbreedte 32mm
  • Lameldikte 7mm
  • Max breed: 370cm x hoog: 350cm
  • Max opp. 7.5m2

3 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Goedkoop Rolluik


KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

‘’Goedkoop is duurkoop’’ een bekende uitspraak. Er zijn talloze webshops die stunten met laagste prijs garanties en / of de goedkoopste beweren te zijn. Zo kunt u in de aanschaf van rolluiken zomaar elke tientallen euro’s besparen. Helaas betekent goedkoop niet altijd de beste koop, zo kan een goedkoop rolluik later veel kosten veroorzaken door bijvoorbeeld een slechte werking waardoor en veel onderhoud of reparaties uitgevoerd moeten worden.

Rolluiken zijn er in vele verschillende soorten. De verschillen zitten hem in de dikte van het lamel, hoogtes, lak en gebruikte onderdelen. De kwaliteit van een rolluik is afhankelijk van het merk rolluik en het type pantser. In onze webshop kunt u de verschillende rolluiken bekijken.

De geleiders van de rolluiken zijn standaard voorzien van rubbers, bij de beste rolluiken zijn de rolluik geleiders voorzien van borstels om de isolatiewaarde en de mate van vuilafstoting van het rolluik te verhogen. Deze nylon borstels staan tevens garant voor het geluidloos op en neer gaan van het solide rolluik pantser.

Het kwaliteit verschil in rolluiken is ook terug te vinden in de functionaliteit, bedieningsgemak, geluid bij het omhoog en omlaag bedienen, design en levensduur. De meeste mensen schaffen een rolluik aan voor comfort, energiebesparing, zonwering, isolatie en als belangrijkste aspect voor een veilig gevoel wanneer u ’s avonds in bed ligt of overdag niet thuis bent. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u rolluik aan bovengenoemde punten volstaat, zou u dan voor ‘’goedkope rolluiken’’ kiezen of gaan voor top kwaliteit die u zéér voordelig aangeboden wordt?

Waarom Rolluiken bestellen bij de Zonnerij.nl?

De Zonnerij.nl levert A merk rolluiken van top kwaliteit, en toch kunnen wij u deze rolluiken goedkoop aanbieden. Dit komt omdat de Zonnerij.nl uitsluitend een webshop is, wat zorgt dat wij minimale kosten hebben aan een winkel en verkooppersoneel. Daarnaast kunnen wij u door onze grootschalige inkoop en eigen assemblage-afdeling laten profiteren van zeer voordelige prijzen, prijzen welke normaal alleen voor groothandel gehanteerd worden, waardoor onze rolluiken goedkoop zijn maar toch van zéér hoge kwaliteit.

Hoe werkt dit?

In Nederland is er geen rolluik producent die zijn eigen materiaal fabriceert. Wel zijn er meerdere grote Rolluik fabrikanten die zelf in grote getallen assembleren. Dit houdt in dat zij de onderdelen in lange lengtes inkopen en zelf fabriceren tot een rolluik. Deze onderdelen komen uit ons buurland Duitsland of omringende landen, waar kwaliteitseisen voorop staan.

De Zonnerij.nl doet het zelfde als deze grote rolluik fabrikanten, te weten, zelf assembleren. Wij kopen onze eigen materialen in zoals, pantsers ( van Duitse degelijkheid ) , motoren ( van Somfy, Becker of FAAC ) , bakken , geleiders enz. De rolluiken die wij zelf maken worden dus samengesteld uit onderdelen van de beste kwaliteit, van onder andere Alulux en Heroal. Dit is dé reden dat wij met onze rolluiken kunnen concurreren met de beste merken van Nederland. Door het zelf produceren kunnen wij zeer goede kwaliteit voor een zeer lage prijs leveren.

Wanneer u ervoor kiest uw Rolluiken te bestellen bij de Zonnerij.nl bent u niet alleen verzekerd van goedkope rolluiken, maar vooral van hoge kwaliteitsproducten, goede service, vakkundige montage en een snelle levering. Daarnaast geven wij u nog 5 jaar garantie op onze producten, meer informatie over de garantie vindt u terug onder garantie – en klachtenprocedure, herroepingsrecht.

Op de product pagina rolluiken vindt u twee verschillen type rolluiken waar wij u graag meer over vertellen op de betreffende pagina’s. Hier kunt u ook direct eenvoudig zelf uw prijs berekenen en het rolluik volledig naar eigen wens samen stellen. Mooie kleurencombinaties, verschillende bedieningsmethodes en kastvormen.

Indien u vragen heeft of opzoek bent naar een specifiek product, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom bij ons collega bedrijf, gevestigd op de `s Gravenzandseweg 3, Wateringen, om de Rolluiken in het echt te bekijken, bedienen en ervaren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met info@zonnerij.nl of bel 0174-226384.

goedkope rolluiken