•  Topservice en -kwaliteit
  •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
  •  Familiebedrijf sinds 1990
  •  Duurzaam verzonden
  •  Achteraf betalen met Klarna

Duurzaam verzenden

De enorme toename in pakketzendingen heeft ook z’n weerslag op het milieu, en daarom kiest de Zonnerij zoveel mogelijk voor hergebruikte dozen.
 
 
Wist u dat wij door het hergebruiken van dozen, i.p.v. deze direct weg te gooien, het milieu enorm kunnen ontlasten? Zo besparen we met ze alle op elke ton herbruikbaar golfkarton meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof voor vrachtwagens, méér dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. Aan luchtverontreiniging.
 
Wat voor doos kunt u dan precies van ons verwachten? Dit kan een bestaande doos van een leverancier zijn, uit een winkel, van pakketten die wij zelf binnen krijgen, maar ook een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Zo zou het wel voor kunnen komen dat er een reclame van een ander bedrijf of product op de doos staat, daarom zorgen wij er altijd voor dat onze pakketten zijn voorzien van herkenbare tape met ons Zonnerij logo erop! 
 
Een ander bijkomend voordeel is de prijs: zo is een tweedehands doos gemiddeld 25% goedkoper dan een nieuwe doos, en zelfs 400% goedkoper dan een bedrukte doos. Al deze voordelen bij elkaar optellend hebben wij ervoor gekozen geen dozen in onze eigen huisstijl te gebruiken, maar te kiezen voor zoveel mogelijk gebruik van hergebruikte dozen, plastic en verpakkingsmateriaal. 
 
Onze visitekaartjes zijn ook duurzaam met een leuk verhaal! Deze zijn namelijk gemaakt van compostpapier, wat wordt geproduceerd van olifantenpoep. De kleur van het papier zit tussen kraft karton en biotop in. Uiteraard geurvrij papier!
 
recyclen

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!