0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Zonweringdoek vervangen Dickson

Zonweringdoek vervangen Dickson

1 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

1 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Zonneschermdoek prijzen

Is uw zonwering toe aan vervanging omdat deze versleten of beschadigd is? Dan bent u bij de Zonnerij.nl aan het juiste adres! Wij leveren zonneschermdoeken van Tibelly kwaliteitsstof. Deze doeken zijn uit acrylvezel geweven en zijn door en door gekleurd waardoor een langdurige kleurvastheid gerealiseerd wordt. De zonneschermdoek prijzen zijn afhankelijk van de maten, bedieningsvormen en kleuren die u zelf kiest.

Zelf berekenen zonneschermdoek prijzen

Via de productpagina zijn eenvoudig de zonneschermdoek prijzen te berekenen. Naarmate u uw scherm volledig naar eigen wens samenstelt zult u de zonneschermdoek prijzen zien veranderen. De kleurcombinaties, kastvormen en bedieningsvormen bepalen mede de zonneschermdoek prijzen. Het scherm wordt volledig voor u tot op de mm op maat gemaakt en losse zonneschermdoeken worden rondom voorzien van een zoom.

Bespaartips zonneschermdoek prijzen

Hoewel wij altijd adviseren om gebruik te maken van onze meetservice, kunt u €55,00 besparen op de zonneschermdoek prijzen wanneer u zelf de juiste maten heeft opgenomen. Op de bestelpagina van het door u gekozen zonnescherm zijn de meetinstructies te vinden. Laat u het meten toch liever over aan een professional? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze ervaren medewerkers die uw ramen nameten. U dient het vakje nameten door de Zonnerij.nl aan te klikken wanneer u gebruikt wilt maken van onze meetservice.

De bezorgkosten van zonneschermen bedragen € 45,00 per scherm. U kunt eventueel besparen op de zonneschermdoek prijzen indien u meerdere schermen tegelijk besteld en ophaalt in onze showroom. Wanneer dit niet mogelijk is dan verzenden wij uw bestelling uiteraard. Wanneer er sprake is van een groot aantal zullen er lagere verzendkosten per stuk in rekening worden gebracht.

Bij de Zonnerij.nl bent u verzekerd van een goede service, snelle levering en van een zeer scherpe prijs! Heeft u nog vragen over de zonneschermdoek prijzen? Neem dan gerust contact op met info@zonnerij.nl of bel naar 0174-226384. Wij helpen u graag met vragen over onze producten.

 

KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral