0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Zonweringdoek vervangen Tibelly

Zonweringdoek vervangen Tibelly

2 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

 • zonweringdoek zonnerij

  Zonneschermdoek vervangen

  € 26,85
  • Tibelly Collectie
  • Keuze uit 76 dessings
  • Vervang uw oude doek
  • Tot op de mm op maat
 • zonweringdoek zonnerij

  Losse Volant

  € 25,00
  • Breedte tot 10 meter
  • Hoogte: 25, 30 of 35cm
  • Tibelly Collectie
  • Keuze uit 76 Doekdessins 

2 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Zonnescherm doek

De zonnerij.nl levert zonnescherm doeken van Tibelly kwaliteitsstof. De doeken  worden uit acrylvezel geweven, u bent verzekerd van een langdurige kleurvastheid doordat de vezels helemaal gekleurd. Door de uitgebreide collectie van Tibelly die bestaat uit tientallen verschillende kleuren en designs heeft u keuze uit een effen of gestreept zonnescherm doek.

Vervangen van het zonnescherm doek

Uw woning een nieuwe uitstraling geven of heeft u last van een versleten of beschadigd zonnescherm doek? Maar het volledig vervangen van de zonwering is te duur. Bekijk dan de mogelijkheden tot het alleen vervangen van het zonnescherm doek. Wanneer uw scherm verder nog goed functioneert is dit een uitstekende mogelijkheid. Het vervangen van het zonnescherm doek geeft uw woning een nieuwe uitstraling.

Zonnescherm doek van acryl

Heeft u liever alleen een los zonnescherm doek die u op uw ramen of deuren door middel van tourniquets kunt bevestigen? Dan kunt u bij zonnerij.nl een los zonnescherm doek bestellen. Deze worden voor u exact op maat gemaakt en zijn zelf eenvoudig te bevestigen. Op dagen wanneer u geen zonnescherm doek nodig heeft kunt u deze snel en eenvoudig verwijderen. Alle doeken worden standaard geconfectioneerd uit banen van 120cm breed geleverd in de richting van de uitval.

Zonnescherm doek bestellen bij Zonnerij.nl

Wanneer u een zonnescherm doek besteld bij de Zonnerij.nl bent u verzekerd van een goede service, snelle levering en van een zeer scherpe prijs.

U kunt zelf uw prijs eenvoudig berekenen door de maat nauwkeurig in te voeren. Tegelijkertijd kunt u een keuze maken uit het uitgebreide assortiment aan zonnescherm doek kleuren. De doeken worden tot op de mm nauwkeurig op maat voor u gemaakt. Besteld u een los zonnescherm doek? Dan wordt deze voor u rondom voorzien van een zoom.

De Zonnerij.nl staat met persoonlijk advies graag voor u klaar indien u vragen heeft of op zoek bent naar een specifiek product. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom om het assortiment kleuren in het echt te komen bekijken. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met info@zonnerij.nl of bellen naar 0174-226384.

Tibelly acryldoek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek. Wanneer u kiest voor een Tibelly acryldoek, kiest u voor optimale kwaliteit. Alle Tibelly acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins. 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken. Laat het doek goed drogen alvorens deze op te rollen, zodat het doek langer mooi blijft.

Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.

Tibelly Uni XL

Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd. Standaard acryldoek wordt gemaakt uit banen van 120 cm breedte. Uni XL doek bestaat echter uit 1 geheel, waardoor er geen naden zichtbaar zijn. Tibelly Uni XL doek is beschikbaar voor verschillende typen zonwering. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Uni XL doek is in 20 kleuren verkrijgbaar. Ongeacht de kleur van het doek houdt Tibelly acryldoek ten minste 90% van de uv-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen. Tibelly Acryldoek is geschikt voor vrijwel alle buitenzonweringen. Voor screens raden wij echter Tibelly Sergé doek aan.

KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

doekkleuren

* klik op bovenstaande afbeelding en bekijk hoe de Tibelly doekkleuren op uw scherm of raam staan.

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral