0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Volant, sierstrook

2 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

 • kleurstaal aanvragen Tibelly collectie

  kleurstaal aanvragen Tibelly collectie

  € 3,50
  • Bekijk de doeken thuis
  • Keuze uit 76 doekkleuren
  • Tibelly, zeer exclusieve kwaliteit
 • zonweringdoek zonnerij

  Losse Volant

  € 25,00
  • Breedte tot 10 meter
  • Hoogte: 25, 30 of 35cm
  • Tibelly Collectie
  • Keuze uit 76 Doekdessins 

2 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Zonnescherm bestellen

Een zonnescherm bestellen? Dan bent u bij de Zonnerij aan het juiste adres! U kunt bij ons een zonnescherm bestellen van Tibelly kwaliteitsstof. Deze doeken zijn geweven uit acrylvezel, die ervoor zorgen dat de kleur langdurig behouden blijft. Wij hebben een uitgebreide collectie die bestaat uit diverse kleuren en designs van Tibelly. Zo kunt u een zonnescherm bestellen die perfect aansluit op uw wensen.

Zonnescherm bestellen van acryl

Wilt u liever een los zonnescherm bestellen, die op ramen of deuren bevestigd kan worden door middel van tourniquets? Dan kunt u bij de Zonnerij.nl ook een los zonnescherm bestellen. Deze zijn eenvoudig te bevestigen en worden voor u op maat gemaakt. Wanneer u geen zonnescherm nodig hebt kunt u het scherm eenvoudig en snel verwijderen. De doeken worden standaard uit banen van 120cm breed geconfectioneerd in de richting van de uitval.

Zonnescherm bestellen voor vervanging

Een volledig nieuw zonnescherm bestellen kan erg prijzig zijn. Als u last heeft van een beschadigd of versleten zonnescherm doek, of juist uw woning wilt voorzien van een nieuwe uitstraling bestaat er ook de mogelijkheid om alleen het doek te vervangen. Vooral wanneer uw scherm verder nog prima functioneert, is het vervangen van het scherm een uitstekend idee. Een zonnescherm bestellen is dan niet nodig en heeft uw woning toch een nieuwe uitstraling.

Zonnescherm bestellen bij Zonnerij.nl

U bent met een zonnescherm  bestellen verzekerd van een scherpe prijs, service op maat en een snelle levering bij de Zonnerij.nl.

Door nauwkeurig de maat in te voeren kunt u eenvoudig de prijs berekening. Verder kunt u bij het zonnescherm bestellen gelijk een keuze maken uit de kleuren en designs in het assortiment. Wilt u een los zonnescherm bestellen? Dan wordt deze voor u rondom voorzien van een zoom.

Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met de Zonnerij. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom voor als u het assortiment kleuren in het echt wilt beoordelen. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met info@zonnerij.nl of bellen naar 0174-226384.

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral