0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Screendoek vervangen

Screendoek vervangen

1 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

 • screen zonwering

  Screendoek vervangen

  € 38,00
  • Geconfectioneerd screendoek
  • Nu leverbaar met Easy-Click
  • Diverse kleuren Serge 

1 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Screendoek

Het vlakhangende scherm, ook wel bekend als een screendoek, werd veelal ontworpen voor grote projecten. Maar een screendoek kan ook toegepast worden bij de ramen van woningen. Dit is een uitstekende mogelijkheid wanneer er geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm. Een ander voordeel is dat er vanaf de zijkanten geen lichtinval naar binnen komt.

Werking van een screendoek

Een screendoek heeft ongeveer dezelfde werking als een rolluik. Het doek glijdt naar beneden tussen twee geleiders. Een screendoek wordt bediend door middel van een band, monobediening of motor en is van uw persoonlijke wensen en situatie afhankelijk. Ook kan er gekozen worden voor een automatische besturing waarbij de screendoek zakt of wordt opgehaald wanneer de weersomstandigheden daarom vragen.

Materiaal screendoek

Het doek van een screendoek wordt geweven uit glasvezel draden. Dit materiaal is sterk, lichtecht en in diverse kleuren verkrijgbaar. Door een open structuur wordt het zonlicht voor ongeveer 85% gefilterd. Er ontstaat hierdoor een koel huisklimaat zonder dat u in het donker hoeft te zitten. Verder blijft het zicht naar buiten behouden terwijl u overdag geen last van inkijk hebt.

Zipscreen

Bij een zipscreen zit het screendoek met een rits in de begeleiders bevestigd. Het voordeel hiervan is dat het doek extra stevig is bevestigd en er geen ruimte zit tussen het doek en de geleiders. Het zipscreen is windvast waardoor u geen last heeft van een klapperend scherm.

Bespaar energie met een screendoek

Een ander voordeel is dat een screendoek energiebesparend kan werken. Wanneer u de screens in de zomer gesloten houdt profiteert u van een koelere woning. Zo bespaart u in de zomer op kosten voor de airconditioning. Een screendoek heeft ook een isolerende werking waarbij op koudere dagen of nachten de warmte beter vastgehouden wordt. In de winter kunt u dus profiteren van lagere stookkosten.

Tibelly Screendoek

Tibelly Sergé screendoek is hetgeen dat een screen zo bijzonder maakt. Zonder Sergé screendoek geen uitstraling, zonwering of isolatie. Een gesloten screendoek dekt de volledige glasoppervlakte af. Dit weert hinderlijk zonlicht en voorkomt oververhitting van de ruimte. Een opvallende en onderscheidende eigenschap van Sergé doek is dat u overdag wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen kunt kijken. Het bevordert uw rust en privacy, zonder dat u het zicht naar buiten verliest. 

Deze traditionele screendoekcollectie wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur. De Tibelly Sergé doekcollectie omvat 40 kleuren en dessins, waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleur. 

KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral