•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Zonwering met zuignappen!

Gemakkelijk zelf te monteren! Snel, voordelig en uiterst effectieve zonwering perfect op maat gemaakt.

Filteren
Raamdoek zuignappen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten
 1. Soltis 86 raamdoek
  Soltis 86 raamdoek
  • Serge Ferrari Soltis 86
  • Maatwerk 20 - 520cm
  • 14% open structuur
  • Bevestiging met zuignappen
 2. Soltis 92 raamdoek
  Soltis 92 raamdoek
  • Serge Ferrari Soltis 92
  • Maatwerk 20 - 520cm
  • 4% open structuur
  • Bevestiging met zuignappen
Filteren
Raamdoek zuignappen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten

Raamdoeken met zuignappen

Bent u opzoek naar een eenvoudige oplossing om de zon en warmte buiten te houden zonder dat u hiervoor hoeft te boren in uw kozijn of gevel? De Zonnerij levert opmaat gesneden doeken van het topmerk Serge Ferrari. De doeken worden voorzien van zeilogen waardoor u deze gemakkelijk en snel op het glas kunt bevestigen door middel van zuignappen. Naast het snel en gemakkelijk bevestigen zijn de doeken ook zeer eenvoudig en binnen enkele seconden weer te demonteren.

Voor een optimale werking adviseren wij om het raamdoek met zuignappen aan de buitenzijde te monteren. De doeken van Serge Ferrari uit de Soltis 86 en 92 collecties hebben een enigszins openstructuur waardoor het doek ''ademend'' is. De zuignappen zorgen ervoor dat het doek niet in direct contact met het glas komt. Belangrijk is wel om te waken voor een te hoog temperatuurverschil tussen de binnen en buitenruimte (van 30 - 40 graden). Wanneer het verschil in temperatuur te hoog is kunnen er spanningen (thermische breuken) op het glas ontstaan. Controleert u voor de zekerheid uw verzekeringspolis zodat u van tevoren weet of u verzekert bent tegen een thermische breuk in het glas. De Zonnerij.nl is hiervoor nimmer aansprakelijk omdat het niks met de productie van ons raamdoek te maken heeft.

Wat is een zuignap?

Het is een komvormig, rond voorwerp gemaakt van flexibel materiaal en dat met luchtdruk op een vlakke ondergrond, zoals bv glas kan worden vastgemaakt. Aan dit voorwerp / zuignap is een stevig draadeind gemaakt. Zodra u dit op het raam heeft bevestigd, kunt u het oog die bevestigd is in het doek door het draadeind van de zuignap steken en de bijbehorende moer erop draaien. Hierdoor blijft het doek mooi hangen zonder te hoeven boren in kozijnen of muur. 

Hoogwaardige doeken voor een optimaal warmtecomfort        

          

De Soltis-doeken van Serge Ferrari welke aan de buitenkant worden bevestigd, houden tot wel 97% van de warmte tegen. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, dit comfort zorgt ervoor dat er minder gebruik van airco's gemaakt hoeft te worden. De Précontraint-technologie van de Soltis doeken maakt dat deze langdurig bestand zijn tegen intensief gebruik in diverse weersomstandigheden (regen, uv-straling, wind enz.): De doeken hebben geen risico op vervorming of scheuren. Dankzij hun gladde oppervlak zijn ze zeer eenvoudig te onderhouden en de strenge pigmentselectie garandeert dat de doekkleuren lang mooi blijven.

Ondanks deze fantastische eigenschappen adviseert de Zonnerij u wel de doeken ten alle tijden met harde wind en extreme regen tijdelijk te verwijderen. Daarnaast raden wij aan om in de herfst/winter de doek(en) schoon en opgerold binnen op te slaan.

 

Doekkeuze

U kunt keuzen tussen 2 soorten doeken voor de raamdoeken met zuignappen, t.w. Serge Ferrari Soltis 86 of Serge Ferrari Soltis 92

Voor technische informatie verwijzen wij u naar de brochures:

Doek bestellen 

Als u het doek gaat bestellen, moet u de maten invullen zoals u wenst dat het doek groot is. De doeken worden op de door u opgegeven maten ultrasoon op maatgesneden, wij houden hiervoor een tolerantie aan van 2mm. U kunt het aantal gewenste zuignappen / zeilringen aanvinken. De zeilringen worden door ons voor u in het doek geplaatst. Standaard in iedere hoek 1, bij meer dan 4 in het midden van de langste zijde enz. Het hart van de zeilogen wordt 3,8 cm uit de kant van het doek geplaatst.  

Confectie

De doeken worden 100% haaks gesneden en voor u op maakt gemaakt. 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!