0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Raamdoek merk Dickson

Raamdoek merk Dickson

1 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

 • zonweringdoek zonnerij

  Dickson Raamdoek

  € 65,00
  • Dickson Orchestra collectie
  • Keuze uit 186 doeken
  • Leverbaar met Tourniquets

1 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Zonweringdoek

Is het doek van uw zonwering door beschadiging of slijtage toe aan vervanging? Of past de kleur niet meer bij de woning? Bij de Zonnerij.nl kunt u ook los een zonweringdoek op maat bestellen. De Zonnerij.nl levert goede kwaliteit acryl zonweringdoeken en glasvezel screendoeken. Hierbij is een uitgebreide keuze aan kleur en designs aanwezig.

Vervangen van een zonweringdoek

Functioneert uw scherm nog prima, maar is het doek beschadigd of versleten? Bekijk dan de mogelijkheid om een los zonweringdoek op maat te bestellen. Dit is ook een mogelijkheid wanneer u uw woning een nieuwe uitstraling wilt geven. Door het vervangen van alleen het doek kan uw scherm weer jaren mee.

Voordelen zonweringdoek

Door gebruik te maken van een zonwering creert u een fijne plek in de schaduw en kunt u ook tegenhouden dat uw huis oververhit raakt. Het gebruik van een zonwering doek kan de temperatuur tot wel 8 graden verlagen, hierdoor kunt u tot 10% op uw energiekosten besparen.

Zonweringdoek bestellen bij Zonnerij.nl

Wanneer u een zonweringdoek  besteld bij de Zonnerij.nl bent u verzekerd van een goede service, snelle levering en van een zeer scherpe prijs.

U kunt zelf uw prijs eenvoudig berekenen door de maat nauwkeurig in te voeren. Gelijker tijd kunt u een keuze maken uit het uitgebreide assortiment aan zonweringdoek kleuren. De doeken worden tot op de mm nauwkeurig op maat voor u gemaakt. Besteld u een los zonweringdoek? Dan wordt deze voor u rondom voorzien van een zoom.

De Zonnerij.nl staat met persoonlijk advies graag voor u klaar indien u vragen heeft of op zoek bent naar een specifiek product. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom om het assortiment kleuren in het echt te komen bekijken. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met info@zonnerij.nl of bellen naar 0174-226384.

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral