0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Kleurstalen

3 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

3 Artikel(en)

Tabel  Lijst 

Kleurstalen

De gewenste kleur uitzoeken van achter een beeldscherm kan een grote uitdaging zijn. Daarom hebben we voor u ons best gedaan om het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. U heeft een ruime keuze uit kleurstalen die voor uw zonwering gekozen kunnen worden. Wanneer u twijfelt of u wel de juiste kleur heeft uitgekozen stuurt de Zonnerij u graag een 1 of meerdere kleurstalen toe (tegen een kleine vergoeding). Zo kunt u vooraf controleren of kleur, kwaliteit en de materialen naar wens zijn. Bij de Zonnerij vinden wij het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor een doek kleur en daadwerkelijk een bestelling van zonwering of een los doek bij ons plaatst, krijgt u van ons de kosten voor de kleurstalen uiteraard terug.

Kleur kiezen

In de kolom hiernaast selecteert u eenvoudig de gewenste kleur en type doek, waarna u door kunt gaan met het afronden van de bestelling. De kleurstalen die u worden toegestuurd, zijn de originele kleuren en materialen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Zodra de aanvraag bij ons binnen is sturen wij de kleurstalen direct naar u op, zodat u deze uiterlijk binnen 2 werkdagen thuis heeft. Natuurlijk hoeft u hier geen verzendkosten voor te betalen.

Waarom bestellen bij de Zonnerij?

Wanneer u ervoor kiest uw voorzetrolluiken te bestellen bij de Zonnerij.nl bent u niet alleen verzekerd van goede service, vakkundige montage, 100% maatwerk en een snelle levering maar ook van een zeer scherpe prijs.

Wij verkopen verschillende type voorzetrolluiken, op de product pagina’s kunt u direct eenvoudig zelf uw prijs berekenen en het rolluik volledig naar eigen wens samen stellen. Mooie kleurencombinaties, verschillende bedieningsmethodes en kastvormen.

Indien u vragen heeft of opzoek bent naar een specifiek product, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom om de Rolluiken in het echt te bekijken, bedienen en ervaren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met info@zonnerij.nl of bel 0174-226384.

KLIK HIER VOOR ONS INFORMATIEFORMULIER

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral