• Topservice en -kwaliteit
 • Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 • Familiebedrijf sinds 1990
 • Duurzaam verzonden
 • Korting voor bedrijven

Dickson MAX doek

Het zonweringdoek Orchestra MAX onderscheidt zich van Orchestra door de ongekleurde coating aan één kant die hem extreem waterafstotend maakt. Het doek Orchestra MAX garandeert u een heel goede en lange kleurbestendigheid, en buitengewoon goede bescherming tegen uv-stralen en weersomstandigheden, samen met een groot onderhoudsgemak.

Zonneschermdoeken, effen of gestreept van het merk Dickson. Voor u op maat gemaakt én goedkoop geprijsd! Per m2 € 40,-
Minimale prijsberekening is 4 m2 per doek. Direct online te bestellen tot 10000 mm breed. 

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Zonweringdoek vervangen Dickson MAX

ZELFREINIGEND WATERAFSTOTEND ZONWERINGDOEK

Zonweringdoek wordt vaak intensief op de proef gesteld op restaurantterrassen en aan hotelgevels. Het multifunctionele doek Orchestra Max is speciaal geschikt voor permanente installaties die veelvuldig blootstaan aan vervuiling en weersomstandigheden. Specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik door winkels, hotels en restaurants, maar natuurlijk ook geschikt voor de meest veeleisende privégebruikers. Met zijn 12 nieuwe variaties zet Orchestra Max in op effen doeken in sprekende kleuren als pink en denim of elegante eenvoud met strepen.

ZELFREINIGEND DOEK OP BASIS VAN NANOPARTIKELS

Orchestra Max is geïnspireerd op de unieke kenmerken van de lotusbloem, die stralend schoon en droog blijft, zelfs in een natte, modderige omgeving. Dickson® ontwikkelde de speciale Permaclean-behandeling op basis van nanomoleculen, die het doek een buitengewone glans geeft. Vuil of waterdruppels hechten zich niet, dus even afspoelen met water en uw doek is weer zo goed als nieuw.

WATERAFSTOTEND ANTI-UV-DOEK

Het doek is aan één kant voorzien van een schimmelwerende en uv-bestendige coating op basis van acrylhars. Daardoor is Orchestra Max perfect waterafstotend en zorgt zo het hele jaar lang voor meer terrasplezier, zelfs als het regent.

Door als het nodig is ook warmte tegen te houden, heeft Orchestra Max het bijkomende voordeel dat u de temperatuur onder uw zonwering kunt temperen en zo een broeikassensatie kunt voorkomen, ook als uw terras in de volle zon ligt.

EEN INNOVATIE MET EUROPEES ONDERZOEKSLABEL

Het doek Orchestra Max kreeg het certificaat 'Selfcleaning ' Inspired by Nature' van het centrum ITV Denkendorf: het belangrijkste centrum voor textielonderzoek in Duitsland.

Dit garandeert 100% de doeltreffendheid van de nieuwe zelfreinigende Permaclean- behandeling van het doek Orchestra Max.

EIGENSCHAPPEN

 • Samenstelling : 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
 • Afwerking : Waterafstotende behandeling - onderhoudsvriendelijk. Waterdichte en uv-resistente acrylcoating aan één kant
 • Gewicht : 320 g/m²

Confectie acryldoek 1200 mm

Het acryldoek wordt in banen van ± 1200 mm gestikt, de restbanen worden geplaatst aan de zijkanten. Het doek wordt voorzien van een peeszoom aan de boven- en onderzijde van 30mm, de zijkanten worden voorzien van een 50 mm zijzoom. Tevens wordt de onderzoom uitgevoerd met een dubbele naad, wat zéér goed is voor de levensduur.

De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan.

Hoe kan ik mijn zonneschermdoek vervangen? (Stappenplan)

1. Draai het zonnescherm helemaal uit en meet deze op
2. Verwijder het zonneschermdoek uit het scherm
3. Bereid het nieuwe doek voor
4. Monteren van het nieuwe zonneschermdoek
5. Het zonnewerk weer intrekken

Bevindt zich er nog doek op de rol van de bovenbuis als uw zonnescherm helemaal uitstaat? Tel dan per slag om de rol 15 centimeter op bij de hoogtemaat.

2 manieren van montage

1. Met doekpees

Als u uw oude doek heeft bekeken, weet u wellicht al dat er aan beide kanten een doekpees zit. 
Dit is waarom er bij het confectioneren van een nieuw doek aan beide kanten een zoom wordt genaaid. In deze zoom is een kleine opening gemaakt, waar u de doekpees normaal in moet schuiven. Als d epezen van het oude doek nog goed zijn, kunt u deze weer gebruiken en in het nieuwe doek schuiven.
Wilt u nieuwe doekpezen bestellen, dan kunt u dit heel eenvoudig aangeven. Let wel op, meet de dikte van uw oude doekpees goed op.

Nieuw : u ook kiezen voor montagestrips voor eenvoudige doekmontage.

2. Doek met montagestrip / Easy-click - Maak het u makkelijk en kies voor montagestrips

Het zonweringsdoek kan aan de bovenkant voorzien worden van de Easy-Click. Dit is een kunststof strip welke i.p.v. een bovenzoom aan het doek gestikt wordt. Dit is mogelijk tot een maximale breedte van 6 meter.
Zoals de naam al aangeeft dient u deze strip in de bovenbuis te klikken. Hierbij hoeft u niet de oude doekpees uit de pees sleuf te verwijderen. Zonweringsdoeken welke voorzien worden van de Easy-Click zijn standaard op een koker in de breedte opgerold en worden netjes apart per doek verpakt in een doos.
De Easy-Click is dankzij deze voordelen uitermate geschikt voor de vervangingsmarkt.Let op, voor de Easy-Click is een extra slag op de bovenrol nodig van min 250mm. De door uw opgegeven doekhoogte moet incl. deze extra slag zijn. Ook moet uit aangeven of het doek boven- of onderlangs oprolt.

Voor de voorlijst kunt u de keuze maken of u de bestaande doekpees gebruikt of een nieuwe mee besteld. De maten zijn 4 – 5 of 6 mm

Niet het zonneschermdoek die je zoekt? Bekijk dan ons hele assortiment zonweringdoeken!

‘‘ Grote aantallen nodig? Vraag een offerte aan.’’

Specificaties

 • Prijs 40,00
 • Montage Doekpees, Easy-click
 • Bevestiging In bestaand systeem ter vervanging
 • Doek collectie Dickson Orchestra
 • Verzendkosten €9.95, €45.00, €80.00, Gratis afhalen op locatie in Wateringen, Afhalen met -€15 korting
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Maatwerk product | Minimale prijsberekening is 4 m2

Reviews

U plaatst een review over:Dickson MAX doek

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

40,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!