•  Topservice en -kwaliteit
 •  Gratis bezorging onderdelen vanaf €100,-
 •  Familiebedrijf sinds 1990
 •  Duurzaam verzonden
 •  Achteraf betalen met Klarna

Dickson orchestra coupon

Dickson orchestra stof op rol 

Dickson orchestra coupon, ongeconfectioneerd zonwerend acryldoek prijs m2 €33.00

LET OP; Zie onderaan een overzicht met mogelijke rolbreedtes per doekkleur. Controleert u zelf goed in welke rolbreedte de door u gewenste kleur leverbaar is.

Doek wordt ongeconfectioneerd op rol geleverd. Afhankelijk van de gewenste doekkleur zijn uitsluitend de volgende rolbreedtes mogelijk: 1200, 1650, 2000, 2500, 3200 cm (geen tussen maten mogelijk). Lees de i bij breedte tijdens samenstellen en product informatie. 

Samenstellen

Trusted Shops Reviews

Informatie

Dickson Orchestra Coupon

Coupon Dickson Orchestra enTibelly, acryl zonweringsdoek aan 1 stuk ongeconfectioneerd op rolbreedte van 120, 165, 200, 250 of 320 cm. ( tussenliggende breedte maten niet mogelijk ) Hoogte maat in exacte gewenste hoogte te bestellen tot maximaal 1000 cm.

Alle doekkleuren met patroon of streep kunnen alléén op een rolbreedte van 1200 mm geleverd worden, dus niet breder. Controleer dus goed welke rolbreedte u kunt bestellen in uw gewenste kleur. 

Naadloos doek
Bij een aantal Uni doeken  die hier beneden in de tabel staan is het mogelijk om deze naadloos op een rolbreedte aan 1 stuk te bestellen in 1200, 1650, 2000, 2500 of 3200 mm. Uitgezonderd de rode vlakken met kruis. Deze zijn enkel leverbaar in 1200 mm brede rol. 

Tabel
Tibelly en Dickson hebben een aantal doeken die dezelfde kleur zijn, enkel met een andere omschrijving en benaming. Dit is zichtbaar in de tabel. Het kan ook voorkomen dat een coupon met een rolbreedte van bv 1650 mm of groter niet leverbaar is voor Dickson ( rood kruis ) , maar wel leverbaar is in dezelfde kleur voor Tibelly ( groen )

* de kleur van het doek op deze website kan afwijken van de daadwerkelijke kleur, dit heeft te maken met hoe de kleuren op uw computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe u de kleuren ziet, u kunt vooraf altijd een kleurstaal aankopen

Note: De door u opgegeven afmetingen zijn tevens de uiteindelijke maten van uw doek. Wij brengen hier geen correcties op aan.
 

Dickson® biedt een nieuwe generatie stoffen aan met ongeëvenaarde eigenschappen en prestaties. Een ware revolutie in outdoor! Om tegemoet te komen aan de evoluerende standaard in de markt, én als antwoord op de consumentenvraag als het gaat over duurzaamheid en zonnebescherming, zijn de technische eigenschappen van de stof verbeterd.

Dickson zonneschermdoeken garanderen u een hele goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezels, Sunacryl en de speciale nabehandeling met Cleangard voor de buitenzonweringen, houden de stoffen jarenlang dezelfde kleur en een goede weerstand tegen vlekken, water en scheuren.

Orchestra van Dickson is nu nog waterdichter (schmerber 370 mm in plaats van 350 mm) het biedt nog meer bescherming ( de lichtdoorlatendheid is 0,11% in plaats van 0,36%) en is stabieler.

Is dit niet het zonneschermdoek dat u zoekt? Bekijk ook de rest van ons aanbod zonneschermdoeken.

Specificaties

 • Prijs 33,00
 • Doek collectie Dickson Orchestra
 • Verzendkosten €9.95, €54.95, €80.00, Gratis afhalen op locatie in Wateringen
 • Levertijd Circa 10 werkdagen (voorjaar/zomer tot max 15 werkdagen)
 • Extra's Doek op rol, wordt op gewenste maat afgesneden, maatwerk

Reviews

U plaatst een review over:Dickson orchestra coupon

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Prijsoverzicht

33,00
 • Zonwering specialist sinds 1987
 • Maatwerk product, volledig naar wens samen te stellen
 • Prijs, kwaliteit, service
 • Netjes opgerold voor verzending of afhalen