0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Hele scherpe prijzen
Direct online bestellen!

Bezorgen en afhalen | Zonnerij

Bezorg mogelijkheden

Verzendkosten

De verzendkosten variëren van € 2.95 - € 150.00 afhankelijk van welk product u kiest per adres. Het bedrag van de verzendkosten wordt na het invullen van de betaalgegevens weergegeven op de afreken pagina, en staat tevens direct bij de meeste producten vermeld. De Zonnerij biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelde producten gratis af te halen op onze locatie in Wateringen. De gewenste levering kunt u bij stap 4 van uw bestelling aangeven. 

De Zonnerij bezorgd alle bestellingen door heel Nederland, België  en Duitsland. kleine onderdelen, reinigingsproducten en motoren verzenden wij met Postnl, zodra wij uw pakket bij Postnl hebben afgeleverd ontvangt u op het door uw opgegeven mail adres een track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Alle lengte materialen, rolluiken en zonneschermen verzenden wij met een vervoersbedrijf, of worden door ons zelf bij u afgeleverd.

Afleveren op ander adres

Dat kan, Wanneer u ervoor kiest uw bestelling (bijv. als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden, deze wordt dan enkel naar het door u opgegeven mail adres verzonden.

Niet thuis op dag van afspraak bezorgen

Indien uw pakket met Postnl wordt verzonden ontvangt u van te voren een track en trace code waardoor u van te voren op de hoogte bent van de lever dag en tijd. Bent u op het moment van bezorgen niet thuis zal de pakket bezorgen het pakket bij uw buren proberen af te leveren of een briefje achterlaten in uw brievenbus met een nieuw bezorgmoment.

Voor rolluiken en lengte materiaal maken wij van te voren een afspraak met u en gaan er dan ook van uit dat u op het afgesproken moment thuis bent. Mocht u niet thuis zijn, dan moet het vervoersbedrijf opnieuw rijden en km ’s maken, hierdoor berekend het bedrijf wederom bezorgkosten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze extra kosten bij u in rekening te brengen.

Afhalen op locatie

Wilt u de verzendkosten besparen ?Alle bestellingen kunnen bij ons op locatie in Wateringen afgehaald worden op werkdagen van 08:00 t/m 17:00 uur. 
De producten moeten wel eerst betaald worden via onze webshop. 

Bij stap 2 tijdens het afronden van uw bestelling kunt u aangeven dat u de bestelling bij ons wilt komen ophalen. Na de bevesting van uw bestelling ontvangt u van ons een mail dat de bestelling voor u is klaargelegd. 

Bij maatwerk neemt de Zonnerij contact met u op zodra het door u bestelde product bij.

afhalen op locatie

Show hide window Hide Show Position vertical 20 (Only new widget) Position horizontal 40 (Only new widget)
Change size (Only new widget) small medium large
Window Position Bottom right Bottom left Top right Top left
Show hide Button Hide Show Position Offset Bottom 20 (Only new widget) Position Offset Vertical 40 (Only new widget)
Show Hide Bubble Hide Show
Position Top right Top middle Bottom right Bottom middle
Select Widget Type Simple Classic
Select Window Theme Type (Old Widget) Alphacube Plastic solid Macos Windows7 Chrome Floral